Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka bitti, Hatice Aslan kendine geldi! Ülfet gitti yeni imaj geldi

Zümrüdüanka bitti, Hatice Aslan kendine geldi! Ülfet gitti yeni imaj geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Zümrüdüanka final yapınca Hatice Aslan, koşa koşa nereye gitti? Fox TV ekranlarında bu sezon final yapan 4. dizi Zümrüdüanka oldu. Çarşamba akşamı 26.bölümü ile sona eren diziden geriye birçok anı kaldı… Ülfet karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hatice Aslan da dikkat çeken performansı ile hayranlarından büyük destek gördü.

Ülfet karakterini çok sevdiğini belirten Aslan, Kapadokya’daki çekimlerde çok eğlendiğini ve bu karakteri de çok sevdiğini veda mesajında dile getirdi. Tüm ekip arkadaşlarına da teşekkür eden oyuncu, dizinin finalinden sonra önemli bir değişiklik yaptı.

Zümrüdüanka bittikten sonra ilk olarak kuaförüne giden Hatice Aslan, saçlarını kestirdi ve yeni bir imaja büründü. Ünlü oyuncu, son halini de yine instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

“Ertan yine harikalar yarattı” diyerek saçlarının savuran Hatice Aslan’a takipçilerinden de binlerce beğeni geldi. “Çok güzel olmuşsunuz” diye yorum bırakan hayranlar, Hatice Aslan’ın yeni imajının kendisine çok yakıştığını belirten yorumlarda bulundu. “Gitti Ülfet, geldi Hatice” notu da bırakan takipçiler, ünlü oyuncuya iltifat üstüne iltifat yaptı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Hatice Aslan (@hatisaslan)’in paylaştığı bir gönderi