Ana sayfa Dizi Fragmanları Zümrüdüanka dizisi bitiyor ama neyse ki mutlu veda var!

Zümrüdüanka dizisi bitiyor ama neyse ki mutlu veda var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında bir dizinin daha vedasına şahit olacaksınız. İkinci sezonu devam eden Zümrüdüanka dizisi, senaryo hatalarının sonucu olarak düşen reytingleri ile ayakta daha fazla kalamadı. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı yapım, geniş bir izleyici kitlesini etkiledi ama finale giderken dizinin destekçi sayısının da bir hayli azaldığını gözlemliyoruz.

Zümrüdüanka dizisi 6 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 26. bölümü ile birlikte izleyicisine veda edecek. Bu sezon Bay Yanlış, Öğretmen ve Çocukluk dizilerinin ardından Fox TV, bir yapımı daha dizi çöplüğüne gönderiyor…

Peki Zümrüdüanka’nın finalinde neler olacak? Gelen görüntülere bakılır ise Zümrüt ve Serhat bebeklerine kavuşacak. Deniz ile dostane bir veda yaşanacak. Zümrüdüanka dizisinde final bölümü mutlu son olarak akıllara yazılacak. İşte dizinin finalinde yaşanacaklarla ilgili tüm detaylar:

Zümrüdüanka dizisi bitiyor ama neyse ki mutlu veda var! 7

Zümrüt’ün tek bir sözüyle konaktan gönderilen Azimet’in gidişi suskun olur. Ancak bu fırtına öncesi sessizliktir ve onu tanıyan herkes bunun arkasından büyük bir fırtınanın geleceğini iyi bilir.

Azimet’in gidişiyle birlikte Demirkanlar konağında adeta yaprak dökümü yaşanır. Herkesten ve her şeyden uzaklaşmak isteyen Suhandan’la Latif, hayatlarına başka bir yerde devam etme kararı alır. Abbas ise Canan’la yepyeni bir sayfa açmaya niyetlenir. Bu uğurda evliliğini bile sonlandırmaya hazırdır.

Zümrüt ve Ülfet’i kendisi için bir tehdit olarak gören Azimet; son oyununu kurar ve Abbas’ın yardımıyla anne kızı tuzağa çeker. Ancak bu tuzak Zümrüt’ü değil Azimet’in sonunu getirir. Ve bütün sırlar bir bir ortaya dökülür.