Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde bu ayrılık hiç olmadı, senariste tepki arttı!

Zümrüdüanka dizisinde bu ayrılık hiç olmadı, senariste tepki arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında artık Çarşamba akşamları yayınlanan Zümrüdüanka dizisinde, izleyicilerin büyük ilgi gösterdiği Hamit ile Suhandan karakterlerinin aşkı herkesin gönlüne yerleşmiş, bu iki karakter adeta başrollerden rol çalmaya başlamıştı.

Pelin Abay’ın canlandırdığı Suhandan ile Doğukan Güngör’ün hayat verdiği Hamit Özgüç karakterlerinin aşkını doyasıya ekranda görmek isteyen dizi hayranları, önceki bölüm büyük bir şok yaşadı. Serhat’ın vurduğu Hamit öldü… Dizide yaşanan bu durum izleyicileri de şoke etti.

Zümrüdüanka dizisinin 9 Aralık Çarşamba günü 22. bölümü yayınlanacak. Ancak izleyicilerin aklı geçen bölümde kaldı. Reytingler bir miktar yükselse de dizinin durumu çok iyi değil. Senaristler son bir çaba ile dizide heyecanı artırmak için Hamit karakterine kıydı. Ancak bu durum izleyicileri çok rahatsız etti.

Zümrüdüanka dizisinde bu ayrılık hiç olmadı, senariste tepki arttı! 4

“Hala söylüyorum Hamit’i niye öldürdünüz. Keşke Hamit’in yerine Azimet ve Deniz gitseydi” diye yorum yapan dizi hayranları, senaryonun gidişatına yönelik birçok eleştiri yaptı.

Bir başka dizi hayranı ise, “Hamit’i öldürmekle, SuHam’ı yarım bırakmakla diziye en büyük kötülüğü yaptın be senarist” diye tepkisini dile getirdi.

Kimi dizi hayranları ise sahnelerin yeterince heyecanlı olmadığını belirterek, senaristten daha hem heyecan hem de romantizm içeren daha güçlü sahneler yazmasını istiyor.

Serhat ve Zümrüt’ün aşkını bekleyenler, yaşanan olaylar sonrası dizinin nereye doğru sürüklendiğini de merak ediyor. İşte 9 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak Zümrüdüanka, 22 bölümden 1. fragman: