Ana sayfa Dizi Fragmanları Zümrüdüanka dizisinde Ceren Yılmaz ilk kez takdir edildi!

Zümrüdüanka dizisinde Ceren Yılmaz ilk kez takdir edildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının yeni yapımlarından Zümrüdüanka ilk iki bölümü ile beğeni toplamıştı. Dizinin 3.yeni bölümü 8 Şubat akşamı ekranda boy gösterecek. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ı buluşturan diziye yönelik hem övgüler hem de eleştiriler bir arada yapılıyor.

Ceren Yılmaz, eleştirilerin baş konusu olmayı sürdürürken, dizide kadına yönelik kabul edilemez tavırlar olduğunu belirtip de diziyi protesto eden bazı izleyiciler de bulunuyor.

Hatta Alp Navruz’un karizmasına ve kişiliğine bu dizinin ters olduğunu söyleyip de neden rolü kabul ettiğini sorgulayanlar bile var.

Ancak eleştirilerin azınlıkta olduğunu daha çok takdir ve övgü yorumlarının sosyal medya platformlarında görebilirsiniz. Alp Navruz’un yapımın sürükleyici ismi olduğu kesin. Oyunculuğunda geldiği ileri nokta ile de hayranların takdirlerini kazanmaya devam ediyor.

3. yeni bölümü heyecanla beklediklerini vurgulayan dizinin hayranları, Zümrüt’ün Abbas’ı bıçaklaması ise izleyiciler tarafından destek buldu. Ceren Yılmaz belki de ilk kez canlandırdığı Zümrüt karakteri ile izleyicilerden takdir aldı.

İşte 3. bölüm fragmanı: