Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde çalışmaların başlayacağı tarih belli oldu!

Zümrüdüanka dizisinde çalışmaların başlayacağı tarih belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerini paylaştığı Zümrüdüanka dizisinde, koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimlere ara verilmişti. Mart ayının ortalarından bu yana dizinin ekibi karantina süreci yaşadı.Haziran ayında atılan normalleşme adımları sonrasında Zümrüdüanka dizisinde de planlamalar yapıldı.

İlk 9 bölümü ile büyük beğeni toplayan dizi, pandemi nedeniyle 1. sezonunu tamamlamak durumunda kaldı. Dizinin 2. sezonu için çalışmalara 1 Temmuz tarihinde başlanacağı ortaya çıktı.

Gazetici Mustafa Kılıç’ın duyurduğu kulis bilgisine göre, Pastel Film imzalı dizi yeniden sete çıkıyor. 1 Temmuz Çarşamba günü Ürgüp’te çalışmalar başlayacak.

Hatice Aslan, Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu, Serhat Özcan ve Sebahat Kumaş gibi isimlerin de yer aldığı dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor. Ekibin koronavirüs pandemisinin 2. dalgası ihtimalini değerlendirerek stok bölümlerle çalışması bekleniyor.

Zümrüdüanka hayranları ise en yakın zamanda dizilerine kavuşmak arzusunda. Yaz aylarında reytingler ve reklam gelirleri düşük olduğunda yeni bölümlerin yayınlanması şartlara bağlı olacaktır.