Ana sayfa Güncel Haberler Zümrüdüanka hayranları Fox TV’ye isyan ediyor!

Zümrüdüanka hayranları Fox TV’ye isyan ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Cumartesi akşamları ekrana getirdiği Zümrüdüanka dizisinin ilk 5 bölümü izleyicilerle buluştu. Dizi gayet iyi performans sergiliyor. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz uyumu da beğenildi ve izleyiciler ekran başında heyecan her hafta yeni bölümleri bekliyor.

Ancak bir sıkıntı var. Fox TV, Zümrüdüanka dizisinin tam bölümlerini youtube üzerinde Türkiye’deki izleyicilere göstermiyor. Yurt dışından ancak youtube üzerinden izlenebiliyor.

İşte bu duruma Zümrüdüanka dizisi hayranlarının tepkisi var. Birçok dizi takipçisi artık televizyon ekranı ile youtube’u birbirinin tamamlayıcısı olarak görüyor. Ekranda bazen kısa bir sahneyi, bazen bölümün tamamını kaçıran Zümrüdüanka hayranları Fox TV’nin tam bölümleri Türkiye’ye kapalı tutmasına isyan ediyor.

Birçok dizinin tam bölümleri youtube’a yükleniyor ve milyonlarca da izlenme alıyor. Artık tv kanallarının ekran ve youtube ilişkisini anlaması ve buna uygun şekilde paylaşması noktasında izleyicilerin istekleri var ve bu istekler bitecek gibi de değil.