Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka’da o karaktere bir şey olursa, izleyici senaristi topa tutar!

Zümrüdüanka’da o karaktere bir şey olursa, izleyici senaristi topa tutar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Zümrüdüanka dizisinin 15. yeni bölümünde öyle olaylar yaşanacak ki, izleyiciler şaşkına dönecek. Çok hızlı akan, aksiyonu bol bir bölümün geldiğini yayınlanan fragman anlatıyor.

17 Ekim Cumartesi akşamı ekrana gelecek Zümrüdüanka 15.bölüm fragmanında öyle bir detay var ki, daha şimdiden izleyicileri bir telaş aldı. Dizinin hayranları, Pelin Abay’ın canlandırdığı Suhandan karakterini çok sevdi. Hamit ile Suhandan arasındaki yakınlaşmadan ve büyük bir aşka doğru ilerlenmesinden herkes memnun.

Ancak 15. bölüm fragmanında Hamit’in kolları arasında tam mutluluğa kanatlanacakken rahatsızlanan Suhandan’a neler olacağı izleyicileri çok endişelendirdi. Doğukan Güngör’ün hayat verdi Hamit ile Suhandan karakterleri dizide en çok sevilen isimler arasında bulunuyor.

İzleyici da haliyle bu karakterlere ve onların saf aşk hikayelerine bir şey olmasını istemiyor. Zümrüdüanka hayranları senaristlere de sosyal medyadan mesaj yollayarak uyarılarda bulundu. İşte o mesajlardan bazıları:

“Tam Suhandan da Hamit’i seviyordu, inşallah bir şey olmaz.”

“Suhandan’ı da hasta ettin ya senarist, yüksek olasılık kanser. Filmin başından beri kızın başına getirmedik bırakmadın.”

“Suhandan’a ne oldu, tam mutlu olacaklarken. Ne olur kötü bir şey olmasın! Lütfen Hamit daha yeni aşık oluyor bari aşklarını yaşasın. ”

“Bu ikili olsun istedik oldu da hemen kıza bir hasta senaryosu yazmayın, daha yeni başlıyor aşkları.”

“Tam her şey yoluna girdi derken Suhandan’a ne oldu? Tam da sırasıydı. İzleyince moralim bozuldu.”

Dizinin hayranlarının tepkileri böyle. Bakalım Zümrüdüanka senaryo grubu Suhandan karakterinin başına daha nasıl kötülükler açacak.