Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka’nın yapımcısından yeni bir dizi geliyor: Gül Masalı

Zümrüdüanka’nın yapımcısından yeni bir dizi geliyor: Gül Masalı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon sonuna doğru ilerlerken kanalların ve yapımcıların yeni dizi hazırlıkları tam gaz sürüyor. Hepsi birbirinden iddialı yapımlar, kimi zaman beklenen reytingleri alamayınca erkenden final yapıyor. Ancak ne kanalların ne de yapımcıların yeni dizi arayışları bitiyor!

Yeni hikayeler, yeni başrollerle bambaşka yolculuklar başlıyor dizi sektöründe. Son dönemde kadın hikayelerine olan ilgi ise dikkat çekiyor. Bu yapımlara bir yenisi daha eklenecek. İsmi Gül Masalı.

Dizinin yapımcısı, Star TV’de 26 bölüm süren ve izleyenlerin hala unutamadığı Zümrüdüanka dizisinin de yapımcısı olan Pastel Film. Ayrıca Fox TV’de 5 bölüm süren Son Nefesime Kadar dizisiyle bir şanssızlık yaşanmış olsa da Güvercin, Seni Kimler Aldı, O Hayat Benim, Kalbimdeki Deniz, İnsanlık Suçu, Sen Benimsin, Çifte Saadet, Bir Mucize Olsun gibi dizilere de imza atmıştı Pastel Yapım.

Dram ağırlıklı hikayesi ile dikkatleri çekmesi beklenilen Gül Masalı dizisinin hazırlıkları sürüyor. Kadın hikayesi ve dram dizisi arayanlar için yeni adres olmaya hazırlanıyor Gül Masalı. Henüz dizinin başrolleri belli değil. Ancak Soner Caner’in proje tasarımını yaptığı dizinin ilginç bir hikayesi olduğu öğrenildi.

Senaryosunu Aybars Bora ve Dilek Aydoğdu’nun yazmakta olduğu Gül Masalı dizisinde, bir annenin kaderinin aynı zamanda kızının çeyizi olduğu üzerinden bir mesaj verilmekte.

Annelerin kızlarının hayatlarına ne kadar büyük etkilerinin olduğunu anlatan hikaye, kadın dizi hayranları için muhtemelen daha çok dikkat çekecektir. Genç bir kadın olan Bahar’ın, ailesinden kalan mirasın peşine düşmesi ve sonrasında başına birbirinden ilginç trajik olayların gelmesi konu ediliyor.

Hikayenin kadın başrolü şimdiden merak konusu. Endüstri mühendisliği okuyan dizinin kahramanı gen kadın, mirasının peşinde dram dolu olaylar yaşayacak. Ekran başındakilerin ilgisini çekmesi beklenen dizi için senaryo çalışmaları ve oyuncu arayışları ise sürüyor.