Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu yıllar sonra yeniden bir dizinin başrolü oldu!

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu yıllar sonra yeniden bir dizinin başrolü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün Eylül ayında Star TV ekranında yayınlanacak olan Gecenin Ucunda isimli dizi projesi için önemli gelişmeler yaşanıyor. TMC Film’in projesi olan diziye Kadir Doğulu’nun sahibi olduğu Alim Yapım, ortak olarak katılmıştı. Bu gelişmenin ardından dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı.

Neslihan Atagül’ün partnerinin kim olacağı merakla bekleniyordu. Alperen Duymaz ismi Atagül’ün partneri olarak dizi hayranlarının en çok yakıştırdığı oyunculardan birisiydi. Sosyal medyada da Alperen Duymaz’ı isteyen birçok izleyici paylaşımlarda bulundu.

Ancak bir sürpriz yaşandı ve Kadir Doğulu, dizinin erkek başrolü oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Gecenin Ucunda dizisiyle ünlü çift yeniden bir araya geliyor… İlk olarak Fatih Harbiye dizisinde buluşan ikili, sette tanışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı. İklinin uzun zamana dayanan ilişkisi güzel bir şekilde ilerliyor ve şimdi yeniden bir dizide bir araya gelecekler.

Neslihan Atagül hayranları bu habere sevinecektir. Fatih Harbiye’den sonra iki etkili oyuncu, hem de kendi yapım şirketlerinin de ortak olduğu bir dizi ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Kadir Doğulu’nun dizide Kazım karakterini canlandıracağı ve Nesilhan Atagül’ün de Macide olarak yer alacağı ortaya çıktı. Peride Celal’in “en güzel aşk romanım” diyerek sunduğu Gecenin Ucunda isimli kitabından uyarlanan yeni dizi için hazırlıklar devam ediyor. Çekimler yaz aylarında başlaması bekleniyor.