Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan’ın Barbaroslar dizisinden ayrılık nedeni, ikinci sezon şifrelerinde gizli!

Engin Altan Düzyatan’ın Barbaroslar dizisinden ayrılık nedeni, ikinci sezon şifrelerinde gizli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan ve ilk sezonu geride kalan Barbaroslar dizisi, ilk baştaki büyük beklentilerin birçoğunu gerçekleştiremedi. Çok etkili bir tarihi dizi olma hedefiyle yola çıkılan projede gelinen nokta karmaşıklık olarak ifade ediliyor.

Yayınlanmasından neredeyse 1 yıl önce hazırlıkları başlatılan proje için çok büyük bütçe harcandı ve büyük emek verildi. Teknik ekiplerin çok yoğun çalışmaları oldu. Ayrıca oyuncu kadrosu da titizlikle oluşturuldu ve TRT1’in bu diziye ne kadar büyük önem verdiği de süreç içinde görüldü.

Ancak oluşturulan bu büyük beklentiye rağmen sorunlarla dolu bir Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi izledik. Her şeyden önce vaat büyük olunca ve izleyicinin beklentisi çok yükseltilince, bunun bir avantaj değil de dezavantaj olduğu görüldü.

Deniz sahneleri sorunlu olan, hikayesi konusunda yapılan tüm hazırlıklardan daha az senaryoya çalışıldığı izlenimi veren bir dizi seyrettik. Aslında teknik zorluklar daha çok düşünülüp buna emek harcandığı için senaryo kısmına o kadar da çok dikkat edilmediğini de süreç içinde gördük.

Engin Altan Düzyatan'ın Barbaroslar dizisinden ayrılık nedeni, ikinci sezon şifrelerinde gizli! 7

Gelinen noktada Barbaroslar dizisi kimseyi tatmin etmedi. Ancak bu projenin burada kalmasına da TRT1 razı değil. İşte bu nedenle ikinci sezon için her şey yeni baştan tasarlanıyor. Ancak yeni sezona kadar bu büyük hazırlıklar nasıl tamamlanacak, senaryo bu sefer tatmin edecek mi ve oyuncu kadrosunda neler yaşanacak?

Barbaroslar dizisinin ikinci sezonu öncesinde belirsizlik yine çok fazla… Engin Altan Düzyatan ise geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile diziden ayrılmasının senaryo sonucu olduğunu söylemişti.

Oyuncunun bu sözleri ikinci sezon için yepyeni bir dönem tasarlandığı ortaya çıkınca daha anlamlı oldu. Engin Altan Düzyatan’ın tek sezonluk anlaşmasını uzatmak istemediği de iddia edilmişti. Ancak görünen tablo başka bir şey anlatıyor. Oyuncunun senaryo gereği ayrılması zorunlu gibi gözüküyor.

Tüm bu karışıklık sürecinde Düzyatan’ın ayrılması hayranlarını üzdü. Anlaşılan yeni dönemde zaman atlaması yaşanacağı için ünlü oyuncunun dizide devam etmesi de mümkün olamadı.