Ana sayfa Kadın Haberleri Başak Sayan, Gülben Ergen’e taş attı!

Başak Sayan, Gülben Ergen’e taş attı!

tarafından ker_def

Güzel oyuncu Başak Sayan’dan Gülben Ergen’e çarpıcı eleştiri

3’üncü kitabını çıkarmaya hazırlanan ünlü oyuncu Başak Sayan, ilk kitabıyla büyük beğeni toplayan Gülben Ergen’e taş attı. Sayan, “Ben roman yazıyorum onunki gibi deneme veya anı kitabı değil” dedi.

Mayıs ayında çıkardığı ‘Öğrendim ki’ adlı ilk kitabı en çok satanlar listesinden inmeyen Gülben Ergen’in başarısı birçok ünlü ismi de cesaretlendirip ateşledi.

Okan IŞIK- BUGÜN GAZETESİ

Bu isimler arasında 12 Kasım’da 3’üncü kitabını çıkarmaya hazırlanan Başak Sayan da bulunuyor. Gülben Ergen’i rakip olarak görmediğini belirten Sayan, “Ben roman yazdım, benimki denemeler ve anı kitabı gibi bir şey değil” diyerek taş attı.

HAYATTA HİÇBİR ŞEY TESADÜF DEĞİL

‘Kelebeğin Kaderi’ adını verdiği yeni kitabında, hiçbir şeyin tesadüf olmadığını anlatmaya çalıştığını belirten Sayan, “Aslında yaşadığımız her olay bizi gitmemiz gereken noktaya götüren araçlardır” diye konuştu. Kitabı çıkacağı için aşırı derecede heyecanlı olduğunu belirten ünlü oyuncu, “Daha önceki kitaplarımda hiç böyle olmamıştım. Heyecandan uyuyamıyorum” dedi. 3 romanını da sinemaya uygun yazdığını belirten Sayan, “İleride beyazperdeye aktarmak için çalışmalarım var” şeklinde konuştu.

ONLAR DA KİTAP YAZIYOR

Bir cümleden yola çıktım

Doğa Rutkay da Gülben Ergen gibi hayatında yaşadığı hikayeleri kaleme aldığı ilk kitabını çıkarıyor. Tüm hazırlıklarını tamamlayan ünlü oyuncu şu sıralar ‘Mutlu Olmak İçin Küçük Şeyler’ adını verdiği kitabının heyecanla raflardaki yerini almasını bekliyor. Rutkay, 3 yıl önce Instagram’da gördüğü bir cümleden yola çıkarak kitap yazmaya başladığını belirtti.

Şarkı sözlerinden kitap hazırlıyor

Ünlü besteci ve şarkıcı Cansu Kurtçu da yazar olmaya heveslendi. Kurtçu, “O kadar çok yazıyorum ki, hiç durmuyor elim ve beynim. Tabii bunların hepsini şarkı formuna çevirebilmem imkansız. Ben de şarkı yapamadıklarımdan bir kitap hazırlıyorum. Çok farklı bir çalışma oluyor” dedi.