Ana sayfa Sosyal Medya Yaprak Dökümü’nün Ceyda’sı Başak Sayan, yeni projelerle ekranlara dönmek için gün sayıyor!

Yaprak Dökümü’nün Ceyda’sı Başak Sayan, yeni projelerle ekranlara dönmek için gün sayıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tekrarları bile hala ilgiyle izlenen Yaprak Dökümü dizisinde Ceyda karakteriyle akıllara kazınan Başak Sayan, bir süredir ortalarda gözükmüyordu.

2014 yılında evlenen oyuncu, 2015 yılında Milat dizisiyle birlikte oyunculuğa ara vermiş ve bu sürede kendini yazarlığa vermişti. 2017 yılında ise ikiz çocukları Ares ile Milan’ı kucağına aldı. Pandemi döneminde de eşi ve çocuklarıyla birlikte Şile’deki orman evlerinde izole bir şekilde şehirden uzak yaşamayı tercih eden oyuncu, şimdilerde bir yandan yeni romanı ile ilgilenirken diğer yandan da gelen proje tekliflerini değerlendiriyor.

Yaprak Dökümü’nün Ceyda’sı Başak Sayan, yeni projelerle ekranlara dönmek için gün sayıyor! 7
Mayıs ayı sonunda beşinci romanını çıkaracak olan Başak Sayan, 1990’lı yıllarda geçen kitabında biraz zor bir konu seçtiğini, tarihi bir atmosferde geçen hikaye içerisinde hem dönem olaylarının hem de birbirine aşık karakterlerin yer aldığını söyledi.

Çocukların biraz büyümesiyle birlikte televizyonla ilgili projelere de sıcak baktığını belirten oyuncu, birkaç sürpriz proje hakkında görüşmelerinin sürdüğünün müjdesini de verdi. Dizi projelerinde Ceyda karakterine benzer tarzda rollerin geldiğinden yakından Başak Sayan, düşüncelerini şöyle dile getirdi. “Bana göre güzel işler çok tek tük çıkıyor. İnanmadığım bir işin içerisinde sırf para kazanmak için olmak istemiyorum. Belki başka şeyler yaparım, benim hikayelerimi izlersiniz… Belli mi olur.”

Yaprak Dökümü dizisindeki Ceyda karakterinin üzerine yapıştığını da ifade eden oyuncu, kötü karakterlerle değil de artık farklı rollerle ya da işlerle anılmak istediğini dile getirdi. Kendi yazdığı kitaplardan da dizi ya da film projesi çıkabileceğini belirten sanatçıdan belki de böyle hikayesi güzel bir iş çıkar karşımıza… Başak Sayan’ın dediği gibi, “Belli mi olur?”