Ana sayfa Kadın Haberleri Serap Ezgü Gerçeğin Peşinde TV 8 6 Haziran Canlı Yayın! Hande Çinkitaş Cinayetinde Son Durum!

Serap Ezgü Gerçeğin Peşinde TV 8 6 Haziran Canlı Yayın! Hande Çinkitaş Cinayetinde Son Durum!

tarafından ker_def

Serap Ezgü Gerçeğin Peşinde TV 8 6 Haziran Canlı Yayın! Hande Çinkitaş Cinayetinde Son Durum!
Serap Ezgü Gerçeğin Peşinde TV 8 6 Haziran Canlı Yayın ile bugün yine çok izlendi. Hande Çinkitaş’ın öldürülmesinin üzerinden 16 yıl geçmesine rağmen annesinin acısı dinmek bilmiyor. Hande’nin ailesi, yakınları, komşuları ve arkadaşları katilinin bulunmasını istiyor. Serap Ezgü ise konunun üstüne gitmeye devam ediyor. 12 yaşındaki Hande’yi kim ve neden öldürdü? Hande’nin cinayeti çözülebilecek mi?

Geçtiğimiz hafta TV 8’de yayına başlayan Gerçeğin Peşinde adlı programla yeniden ekranlara dönen Serap Ezgü, faili meçhul kalan cinayet dosyalarını yeniden açıyor. Serap Ezgü ilk olarak 16 yıl önce 12 yaşındayken vahşice öldürülen Hande’nin katili aranıyor. Hande’nin babasının soğukkanlı ifadeleri herkesi şaşkına çeviriyor. Peki, Serap Ezgü Gerçeğin Peşinde TV 8 6 Haziran Canlı Yayında neler oldu? Hande Çinkitaş cinayetinde bir aşama kaydedildi mi?

HANDE ÇİNKİTAŞ’IN BABASI BİR ŞEYLER Mİ SAKLIYOR?
Serap Ezgü Gerçeğin Peşinde TV 8 6 Haziran Canlı Yayında yine Hande Çinkitaş’ın babası telefonla canlı yayına bağlandı. Evde bulunan anahtarların sorulduğu Nezih Çinkitaş, polisin kendisine sadece araba anahtarlarını teslim ettiğini, ancak diğer anahtarları vermediğini söyledi. Daha önce verdiği bir çok ifadeyi yalanlayan Nezih Çinkitaş’a Serap Ezgü, “babanıza o anahtar verilmiş olabilir mi” sorusunu yöneltti. Nezih Çinkitaş ise böyle bir şey olmadığını söyledi. Babası ile ilgili iddialar hatırlatılan Nezih Çinkitaş, o iddialar yalan çıktı, iddiaları ortaya atanlar gelsin canlı yayında konuşsun dedi.