Ana sayfa Kadın Haberleri Serap Ezgü ile Gerçeğin Peşinde 16 yaşındaki Melike’yi arıyor

Serap Ezgü ile Gerçeğin Peşinde 16 yaşındaki Melike’yi arıyor

tarafından ker_def

16 yaşındaki Melike Şırnak’ta mı?

Hafta içi her gün 17:00’de TV8’de, deneyimli sunucu Serap Paköz’ün sunumuyla ekrana gelen ‘Gerçeğin Peşinde’ sır perdelerini aralamaya devam ediyor. Dünkü bölümde Nisan ayından bu yana aranan 16 yaşındaki Melike’nin anne ve babası stüdyo konuğuydu. Melike’yi evden uzaklaştıran anne ve babasının arasındaki tartışma ve kavgalar, psikiyatrist tarafından yorumlandı. Melike’nin sevgilisi Berkay tarafından Şırnak’a kaçırıldığı iddia edildi.

Hande Çinkitaş cinayetinde düğüm çözülüyor

Stüdyoda bulunan adli tıp uzmanı ve psikiyatrist, dün yayınlanan bölümde Hande Çinkitaş cinayetini detaylı bir şekilde ele aldı. Adli tıp uzmanı, 17 yıl önce 12 yaşındayken vahşice öldürülen Hande’nin aldığı darbelere bakılarak bir nefret suçuna kurban gittiğini ve işkenceye maruz kaldığını söyledi. Ayrıca cinayetin 2 kişi tarafından işlenmiş olabileceğini düşündüğünü de ekledi. Stüdyoda bulunan psikiyatrist doktor ise, üvey anne Şehnaz Çinkitaş’ın vücut dilini yorumladı ve yalan söylediği sonucuna vardı.

Kızına cinsel istismarda mı bulunuyordu?

Cinayetin işlendiği dönem polis kayıtlarında bulunan, baba Nezih Çinkitaş’ın evin ortak kullanım alanlarında bulundurduğu cinsel içerikli yayınlar, stüdyodaki izleyiciler tarafından tepki çekti. Hande’nin, altına kaçırma problemi babası Nezih Çinkitaş tarafından cinsel istismara uğradığı için mi yaşanıyordu? Çinkitaş cinayetinde çember gün geçtikçe daralıyor.