Ana sayfa Dizi Haberleri 10 Eylül Salı günü reytinglerinde Kimse Bilmez dizisi olay yarattı!

10 Eylül Salı günü reytinglerinde Kimse Bilmez dizisi olay yarattı!

tarafından ker_def

atv ekranlarında izleyicilerle 13. bölümüyle buluşan Kimse Bilmez dizisi, 10 Eylül Salı akşamı diziler arasında yapılan değerlendirmede en çok izlenen yapım oldu.Yaz sezonunda izleyicilerle buluşan dizi, başarılı gidişatına devam ediyor.

Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal ve Zeynep Elçin’in başrollerinde yer aldığı yapım, diziler arasında yapılan değerlendirmelerde ilk sırada yer aldı.

Salı akşamları atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez, 13.bölümü ile tüm kategorilerde en çok izlenen dizi oldu. Kimse Bilmez’in yeni bölümü, Tüm Kişilerde %4,35 izlenme oranı ve %12,53 izlenme payı, AB’de %2,65 izlenme oranı ve %7,52 izlenme payı ve 20+ABC1’de %3,26 izlenme oranı ve %8,82 izlenme payı alarak en çok izlenen dizi oldu.

Genel Değerlendirmede ise Kimse Bilmez totalde 3., AB grubunda 7. ve ABC grubunda da 6. sırada kendisine yer buldu.

10 Eylül Salı günü reytinglerinde Kimse Bilmez dizisi olay yarattı! 8

ALİ, SEVDA’YA EVLİLİK TEKLİF ETTİ!

Ali sonunda hem aşkını ilan etti, hem de Sevda’ya evlilik teklif etti. Uzun zamandır bunu bekleyen Sevda teklifi kabul etti.

UYGAR SIRRI ÖĞRENDİ!

Uygar, Köksal’ın Ali’nin oğlunu öldürdüğünü öğrendi. Sevda’yı bu sırla tehdit ederek Ali’den ayrılıp onunla evlenmesini istedi. Sevda ne yapacak?

10 Eylül Salı günü reytinglerinde Kimse Bilmez dizisi olay yarattı! 9

PİLOT VURULDU!

Kaçak olduğu için sürekli saklanmak zorunda kalan Pilot, Duygu’yu saklandığı eve çağırdı. İkilinin sokak ortasında tartışmasını fırsat bilen Mert, Pilot’u vurdu. Pilot, Duygu’nun kollarında gözlerini kapadı. Pilot yaşayacak mı?

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in yaptığı dizinin Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut üstleniyor. Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Asya Taşkın ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.