Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde istenmeyen karakter, artık gitsin!

Yasak Elma dizisinde istenmeyen karakter, artık gitsin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisine, 3. sezonun başında katılan isimlerden birisi de Tuvana Türkay idi… Ünlü oyuncu, Leyla karakteri ile yer aldığı dizide son günlerde izleyicilerden büyük tepki görüyor.

İlk başlarda hikayesi ile beğeni toplayan, oyunculuğu ile dikkat çeken ve hayranlardan da alkış alan Tuvana Türkay, artık dizinin istenmeyen kişisi konumunda.

Halit ile Leyla arasındaki iletişimin artması, Halit’in dizideki tüm kadınlarla birlikte olduğu mesajının izleyicide oluşturduğu rahatsızlık, Leyla karakterinin Yıldız’a rakip olması ve Şahika ile de işbirliği yapması gibi sebepler izleyicileri rahatsız etti.

Yasak Elma hayranları Leyla karakteri için olumsuz yorumlar yapıyor. Sosyal medyada yer alan ifadelerde, “Leyla gönderilmeli artık. Bak Zerrin de geldi, yeter çok karakter olmasın. Leyla’ya gıcık olmaktan Şahika’yı saldık artık” diye yazdı.

Bir başka dizi hayranı da “Leyla’dan kurtulmamıza az kaldı” diyerek sevincini belirtti. Bazı dizi takipçileri ise Sevda Erginci’nin Zeynep olarak yeniden diziye dönmesini de istiyor.

İşte 13 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak olan Yasak Elma 64. bölüm fragmanı: