Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü isimler, Seyfi Dursunoğlu’na işte böyle veda ettiler…

Ünlü isimler, Seyfi Dursunoğlu’na işte böyle veda ettiler…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay -Dün hayata gözlerini yuman Sanatçı Seyfi Dursunoğlu’nun ardından, ünlü isimler sosyal medyadan üzüntülerini dile getiren mesajlar paylaşmaya devam ediyorlar.

Uzun yıllar boyunca sahnede ‘Huysuz Virjin’ karakteriyle yer alan ve gönüllere taht kuran Dursunuoğlu, 17 Temmuz 2020, Cuma günü Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde hayata gözlerini yummuştu. Sanat camiasının bu acı kaybının ardından, sevenleri, hayranları, izleyicileriyle birlikte, tanınmış isimler de sosyal medyadan ünlü isme veda mesajları yayınlamaktalar.

Aralarında Aslı Enver, Demet Evgar, Birce Akalay, Selçuk Yöntem, Zuhal Olcay, Deniz Çakır, Ecem Erkek, Bergüzer Korel, Aslıhan Gürbüz, Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Onur Büyüktopçu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişi, üzüntülerini dile getiren çeşitli paylaşımlar yapmaktalar.

Gülse Birsel de ekranın unutulmayan dizilerinden Avrupa Yakası’nın bir bölümüne konuk oyuncu olarak gelen Seyfi Dursunoğlu’nun o görüntülerini paylaşarak usta isme hatıralarda yer eden anlarla veda etti.

İşte ünlü isimlerin paylaşımları:

Ünlü isimler, Seyfi Dursunoğlu'na işte böyle veda ettiler... 13

Ünlü isimler, Seyfi Dursunoğlu'na işte böyle veda ettiler... 14

Ünlü isimler, Seyfi Dursunoğlu'na işte böyle veda ettiler... 15

Ünlü isimler, Seyfi Dursunoğlu'na işte böyle veda ettiler... 16

Ünlü isimler, Seyfi Dursunoğlu'na işte böyle veda ettiler... 17

Ünlü isimler, Seyfi Dursunoğlu'na işte böyle veda ettiler... 18

 

 

 

Ünlü isimler, Seyfi Dursunoğlu'na işte böyle veda ettiler... 19