Ana sayfa Dizi Haberleri Sövmek serbest! Sadakatsiz dizisinin Volkan’ı Caner Cindoruk’tan küfürlere teşekkür!

Sövmek serbest! Sadakatsiz dizisinin Volkan’ı Caner Cindoruk’tan küfürlere teşekkür!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – BBC’nin orjinal dizisi Doctor Foster uyarlaması olan Sadakatsiz dizisi merakla bekleniyordu. Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı projesi olan Sadakatsiz, dün akşam (7 Ekim) ilk bölümüyle ekrana geldi. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolünü oynadıkları dizi, beklenenin üstünde bir ilgiyle karşılandı.

Reytinglerde üst sıralara çıkmayı başaran dizi, Fox TV’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’nın bile önüne geçmeyi başardı ve Kuruluş Osman’dan sonra 6-7 arası reyting oranlarını tutturarak tüm kategorilerde ikincilik elde etti.

Sosyal medya da durum farklı değildi. Diziyi izleyenler yorum yapmak için adeta sıraya girdiler ve Sadakatsiz, ilk bölümü ile izleyenleri yakalamayı başardı. Kanal D’nin son dönemdeki dizi hüsranları, Sadakatsiz ile birlikte değişti.

Cansu Dere’nin oynadığı Asya karakteri, önümüzdeki bölümlerde izleyiciyi büyük şaşırtacak! Dizinin orjinalinde de her ne kadar hikaye bir aldatma hikayesi olsa da kadın karakterin alışılmışın dışında verdiği tavırlarla herkesin ilgisini kazanmış ve dünyanın pek çok ülkesinde de ilgiyle izlenmişti.

Sövmek serbest! Sadakatsiz dizisinin Volkan'ı Caner Cindoruk'tan küfürlere teşekkür! 7

Yerli versiyonda da Asya karakteri, izleyiciyi her bölüm şaşırtmaya devam edecek. İlk bölümde kocasından şüphelenen Asya’nın duygularını dinleyerek takip etmesiyle gerçek ortaya çıktı. Hem de ne gerçek! Çevresindeki herkes, kocasının bir başka hayat yaşadığını biliyor, üstelik hepsi buna ortak oluyordu! Şimdi intikam zamanı!

Asya’nın derinden ve akıllıca hareketlerle yürüteceği planla herkes büyük şoklar yaşayacak anlaşılan. İkinci bölümü sabırsızlıkla beklenen dizide Cansu Dere’nin oynadığı Asya’nın kocası Volkan karakterine hayat veren Caner Cindoruk da izleyiciye ters köşe yaptı.

Bu kez aldatan, oyun oynayan, sahtekar koca karakteriyle ekranda. Hal böyle olunca da sosyal medyada tepkiler de farklılaşacak. Elbette ki Caner Cindoruk’un başarılı performansıyla hayat verdiği Volkan’a gelecek bu tepkiler. Ancak sadece tepki değil, bol bol küfür de yiyecek Volkan!

İzleyilerden birinin bu yönde bir mesajına Caner Cindoruk’un esprili sözlere, esprili yanıtı dikkatleri çekti.

İzleyicinin “Kusura bakma” diyerek karaktere bol bol küfür edeceğini söylemesi üzerine Caner Cindoruk, teşekkürleri de küfürleri de kabul ettiğini belirten mesajıyla dikkat çekti.

İşte o mesajlaşma:

Dizinin 2. bölümü 14 Ekim Çarşamba ekranda olacak. İşte 2. bölüm fragmanı: