Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk’ta Şirin geldi, Ayşen gitti! Gözyaşlarıyla giden Ezgi Şenler’in gönderilmesine tepki

Çatı Katı Aşk’ta Şirin geldi, Ayşen gitti! Gözyaşlarıyla giden Ezgi Şenler’in gönderilmesine tepki

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinin dün akşam ekrana gelen 14. bölümünde Ayşen karakteri diziye veda etti. Ezgi Şenler’in oynadığı Ayşen’in gerçek annesinin ortaya çıkmasıyla birlikte Ateş ile ilişkisinin de bir yere gitmeyeceğini anlayan Ayşen, annesiyle gitmeyi tercih etti.

Karakterin diziden çıkarılması için senaryoya böyle bir ekleme yapılmıştı ama aslında durum başkaydı. Kimi izleyiciler Ayşen ile Ateş karakterini yakıştırmıyor, kimileri Ezgi Şenler’i role uygun bulmuyordu. Ancak zaman içinde gittikçe Şenler’i benimsediği görülen izleyicinin, bir anda yaşanan bu gelişmeden sonra sosyal medyadan verdiği tepkiler de görülmekte.

Hafta içinde Selin Şekerci’nin fragmanda yer almasıyla birlikte sosyal medyada tartışmalar başlamış ve Ezgi Şenler’in gideceğine işaret edilmişti. Şirin karakteri ile bir anda ortaya çıkan Selin Şekerci diziye hızlı bir giriş yaparken, Ateş ve Ayşen aşkı da bitirildi.

Ezgi Şenler’in ayrılışı sosyal medyada üzüntüyle karşılanırken, dizideki veda sahnesi de izleyenleri duygulandırdı. Kendisini büyüten aile ile vedalaşan Ayşen, annesi Şenay ile birlikte mahalleden ve evinden ayrıldı. Tabii diziden de… Bu hüzünlü veda sonrası sosyal medyada da reytinglerin düşük olmasının faturasının Ezgi Şenler’e kesildiği yorumları havada uçuştu.

Çatı Katı Aşk'ta Şirin geldi, Ayşen gitti! Gözyaşlarıyla giden Ezgi Şenler'in gönderilmesine tepki 13

Bu durumu çok haksız bulan izleyici tepki verirken, Selin Şekerci’nin gelişine sevinenler de var tabii ki… Hatta ilk bölümde Ateş’i zor bir duruma sokan, sonra onu sevgilisi gibi gösterip bir anda öpen, ortalığı karıştıran Şirin karakteri, diziye yeni bir heyecan getirdi.

İlerleyen bölümlerde Şirin ve Ateş’in yakınlaşmasına şahit olacağız gibi duruyor. Zira Tıp öğrencisi olan Şirin, Ateş’in dikkatini çoktan çekmeyi de başardı.

Ateş ile son bir konuşma yapan Ayşen’in sözleri ise herkesin içini acıttı. Hiç bir şeyin değişmeyeceğini anlayan Ayşen, son sözlerini söyleyerek Ateş ile ilişkisini bitirdi ve annesiyle birlikte gitti.

Diziyle ilgili sosyal medyada pek çok yorum yapılmakta. Kimi izleyiciler Şirin karakterini şimdiden diziye heyecan kattığı için benimserken, kimileri de Ayşen’in vedasını haksız buldu. Yaşanan bu tartışmalı ortamda dizideki bu değişikliğin reytinglere nasıl bir etkisi olacağını da ilerleyen haftalarda göreceğiz…

O anları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…

Dizinin 14. bölümünde Ezgi Şenler’in hüzünlü vedasını da aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…

İzleyicilerden gelen Ayşen karakterinin ayrılışı ve Ezgi Şenler’in diziye veda etmesiyle ilgili eleştiri mesajlarından bazılarını da aşağıda görebilirsiniz…

Çatı Katı Aşk'ta Şirin geldi, Ayşen gitti! Gözyaşlarıyla giden Ezgi Şenler'in gönderilmesine tepki 14

Çatı Katı Aşk'ta Şirin geldi, Ayşen gitti! Gözyaşlarıyla giden Ezgi Şenler'in gönderilmesine tepki 15

Çatı Katı Aşk'ta Şirin geldi, Ayşen gitti! Gözyaşlarıyla giden Ezgi Şenler'in gönderilmesine tepki 16

Çatı Katı Aşk'ta Şirin geldi, Ayşen gitti! Gözyaşlarıyla giden Ezgi Şenler'in gönderilmesine tepki 17

Çatı Katı Aşk'ta Şirin geldi, Ayşen gitti! Gözyaşlarıyla giden Ezgi Şenler'in gönderilmesine tepki 18

Çatı Katı Aşk'ta Şirin geldi, Ayşen gitti! Gözyaşlarıyla giden Ezgi Şenler'in gönderilmesine tepki 19