Ana sayfa Sosyal Medya Mine Tugay ve Selin Şekerci’nin şuh pozuna düşen düşene!

Mine Tugay ve Selin Şekerci’nin şuh pozuna düşen düşene!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son geçtiğimiz sezon final yapan Kanal D’nin Zalim İstanbul dizisiyle gelmişti Mine Tugay. Oyuncu, bu kez izleyiciyi şaşırtmış ve Şeniz karakteriyle ‘kötü kadın’ rolünde yer almıştı. Başarılı oyunculuğuyla rolüne herkesi inandırmayı da başaran Tugay’ın yeni sezonda ekrana dönüp dönmeyeceği merak konusu.

Tugay, yaz sezonunda tatilden bol bol bikinili, mayolu pozlar verirken, aynı zamanda takipçilerini de habersiz bırakmadı. Dizide olmasa bile sosyal medyada onu görmekten büyük mutluluk duyan hayranları, paylaşımlarına da beğeni ve övgü dolu yorumlar yapmaya devam ediyorlar.

Mine Tugay’ın son yaptığı paylaşım da yine dikkat çekti. Oyuncunun elinde kahvesiyle şuh duruşu, takipçilerinden büyük beğeni aldı… İşte o paylaşım:

????

Mine Tugay ve Selin Şekerci'nin şuh pozuna düşen düşene! 8

Bir diğer şuh pozun sahibi de Selin Şekerci. Geçtiğimiz hafta Çatı Katı Aşk dizisinin yeni fragmanıyla bir anda sosyal medyayı karıştırmıştı! Zira kimi izleyiciler, diziden Ezgi Şenler’in gideceği ve bu yüzden Selin Şekerci’nin dahil olduğu tahminleriyle çokça konuştu Selin Şekerci’yi. Beklendiği gibi de oldu ve dün akşam yayınlanan bölümle Şekerci diziye Şirin karakteri ile gelirken, Ezgi Şenler de ayrıldı.

Olaylı bir giriş olsa da diziye farklı bir renk katacağı malum. Rol aldığı projelerdeki başarılı performansıyla beğeni toplayan bir isim Selin Şekerci. Yeni rolünde neler yapacağını da hep birlikte izleyip göreceğiz.

Gelelim son paylaşımına. Oyuncu, sosyal medya hesabından aşağıdaki şuh pozunu paylaşarak yorum yapmayı takipçilerine bıraktı. “Açıklama yaz” notuyla yaptığı paylaşımı hayranları çok beğendi.

İşte o paylaşım:

Açıklama yaz…

Mine Tugay ve Selin Şekerci'nin şuh pozuna düşen düşene! 9