Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu’ya büyük sürpriz yaptı!

Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu’ya büyük sürpriz yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren ünlü oyuncu Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu’nun lansmanına destek olmak üzere Bodrum’dan İstanbul’a geldi.

Erkek giyim markasının reklam yüzü olan Doğulu, eşi ile birlikte lansman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Doğulu, “Sürpriz yaptı, haberim yoktu burada olduğundan” diyerek şaşkınlığını ifade etti.

Kazak oyuncu Nurlan’ı basın mensupları ile tanıştıran Kadir Doğulu, birlikte film olmak üzere birçok ortak proje yapacaklarını söyledi. Kadir Doğulu, lansmanın da çok iyi geçtiğini belirterek, geri dönüşümden elde edilen kumaşlarla yapılan bir çaba olduğunun altını çizdi ve markanın hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Çok az su kullanılarak bu ürünlerin oluşturulduğuna da değinin Kadir Doğulu, “Biz çift olarak doğaya ve onun yarattığına saygı duyan bir tarafımız var. Bir marka ile bu anlamda bir araya gelip, bunları çıkartabildiğimiz için çok memnunum” ifadesini kullandı.

2019 yılında kansere 4. mücadelesinde yenik düşen Neslican Tay’ın hayatını canlandırma konusunda teklif geldiğini ama kabul etmediğini hatırlatan Neslihan Atagül, “Çünkü içime sinmeyen şeyler vardı. Onları da belirttim. Gayet profesyonel bir şekilde, bu işte kendimi hissetmeyeceğimi, çok da verimli olmayacağımı söylemiştim. Ama rağmen, haberler çıkınca tabii garip bir algı yaratılmaya çalışıldığı gibi bir şey hissettim” açıklamasında bulundu.