Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine Berk Oktay’dan sonra bir sürpriz isim daha katıldı

Yasak Elma dizisine Berk Oktay’dan sonra bir sürpriz isim daha katıldı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinden 5 oyuncu ayrılırken, yeni oyuncular da diziye katılmaya başladı. 85. bölümde Halit Argun karakterinin öleceği ve Talat Bulut’un diziden ayrılacağı bir süre önce gündeme gelmişti. Bulut’un çekimlerinin bitmesinin ardından Med Yapım’da oyuncuya küçük bir veda partisi de verildi ve böylece Halit Argun da diziye veda etti.

Henüz ekranda o bölümü izlemedik, çünkü Temmuz ayının ortasında başlayan Yasak Elma dizisinin çekimleriyle birlikte stok bölümler oluştu. 9 Ekim Pazartesi akşamı 84. bölümü izleyeceğiz. Bir sonraki hafta ise Halit Argun diziden ayrılacak.

Onunla birlikte Gökhan Alkan, Barış Kılıç, Doğaç Yıldız ve Buçe Buse Kahraman’ın da diziden ayrılacağı biliniyor. Yani bir kaç bölüm sonra Kerim, Kaya, Lila ve Yiğit karakterleri diziden çıkacak.

Gidenlerin yerine de yeni karakterler gelecek. İlk isim kısa bir süre önce belli olmuştu. Savaşçı dizisinden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurmasının ardından Berk Oktay’ın Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterini oynayacağı da Med Yapım’ın sosyal medya hesabından duyuruldu.

Şimdi bir başka ismin Yasak Elma’nın kadrosuna dahil olduğu öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından genç oyuncu Mert Altınışık’ın diziye katıldığı bilgisini verdi

Altınışık, Star TV’de ekrana gelen Beni Affet isimli günlük dizide Kemal Kozan karakterini oynuyordu. Yasak Elma’da kimi oynayacağı ise henüz belli değil.

Yasak Elma dizisine Berk Oktay'dan sonra bir sürpriz isim daha katıldı 7