Ana sayfa Dizi Haberleri 40 kişinin koronaya yakalandığı Gönül Dağı dizisinin oyuncusundan sevindiren haber

40 kişinin koronaya yakalandığı Gönül Dağı dizisinin oyuncusundan sevindiren haber

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin setinde 40 kişinin koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Dizinin iki oyuncusu Gülsüm Ali İlhan ve Ali Düşenkalkar ile birliket 38 set çalışanının da virüse yakalandığının tespit edilmesi ile set çalışmaları durmuştu.

Yaz sezonunun ardından Eylül ayına doğru dizilerin çalışmaları başlamış ve Covid 19 salgını nedeniyle tüm dizi setlerinde önlemler alınmıştı. Set çalışanlarının maskesiz gezmediği ancak oyuncuların kamera önündeyken maskelerini çıkarmak durumunda kaldığı ortamda, kimi setlerden korona haberleri geldi.

Geçtiğimiz aylarda Aşk 101, Yeni Hayat, Sen Çal Kapımı, Bay Yanlış gibi kimi dizi setlerinden koronaya yakalanan pek çok kişi olmuştu. Setlere bir süre ara verilmişti.

Düzenli olarak pek çok sette oyuncular ve ekibe testler yapılıyor. Ancak tüm önlemlere karşın yine de önüne geçilemeyen bir durum oluşmakta.

40 kişinin koronaya yakalandığı Gönül Dağı dizisinin oyuncusundan sevindiren haber 8

Bir panik de Gönül Dağı dizisinin setinde yaşanmıştı ancak güzel haberler gelmeye başladı. Oyuncu Gülsüm Ali İlhan’ın karantina süreci bittikten sonra yapılan testte negatif çıktığı öğrenildi.

Gülsüm Ali İlhan, instagram hesabından sonucu şöyle açıkladı:

40 kişinin koronaya yakalandığı Gönül Dağı dizisinin oyuncusundan sevindiren haber 9