Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin yönetmeninden Yasak Elma’ya dikkat çeken yorum!

Sadakatsiz dizisinin yönetmeninden Yasak Elma’ya dikkat çeken yorum!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam Fox TV’de 84. bölümü yayınlanan Yasak Elma dizisi, gün birincisi olarak 4. sezonda da iddiasını devam ettirdiğini bir kez daha gösterdi. Adeta yerli ‘Yalan Rüzgarı’ gibi yıllarca sürebilecek bir macerayla yoluna devam eden Yasak Elma, entrikası bitmeyen, kimi zaman mantığa sığmayan, kimi zaman komediyi aratmayan, dramı içine alan, bazen şaşırtan, bazen güldüren bir yapım olarak ekranda varlığını sürdürüyor.

Şevval Sam, Talat Bulut Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç’ın rol aldıkları dizinin gelecek hafta ekrana gelecek olan bölümünde Talat Bulut’un oynadığı Halit Argun karakteri veda edecek. Gittikçe ilginç gelişmelerin yaşanmaya başladığı dizide Yiğit, Lila, Kaya ve Kerim karakterleri de diziden ayrılacak.

Yeni oyuncuların kadrosuna katılmaya başladığı dizi, yine şaşırtan karakterler ve hikayelerle yoluna devam ediyor. Bu arada dizinin oyuncularından Şevval Sam ve Eda Ece’nin yaptığı bir paylaşım ise dikkatleri çekti.

Sadakatsiz dizisinin yönetmeninden Yasak Elma'ya dikkat çeken yorum! 9

Dizinin 3 sezon boyunca yönetmenliğini yapan Neslihan Yeşilyurt, sosyal medya hesabından Yasak Elma ile ilgili bir paylaşım yapmış ve Sam ile Ece de bu paylaşımı kendi hesaplarında yayınlamıştı.

Bilindiği gibi Neslihan Yeşilyurt, yeni sezonda Sadakatsiz dizisini çekmeye başladı. Ancak eski dizisinde iyi dost oldukları oyuncularla görüşmeye de devam ediyor.

Yeşilyurt, büyük emek verdiği ve başarısında çok büyük payı bulunan Yasak Elma dizisinin gün birincisi olmasını kutlarken, ilginç bir duruma da imza attı.

Çarşamba akşamlarının dikkat çeken dizisi Sadakatsiz’i yönetirken, eski dizisi Yasak Elma’yı da es geçmedi. Üstelik “Yasak Elma 1. belli, 2. kim?” notunun yanı sıra, dizinin 85. bölüm fragmanında Halit’in merdivenden yuvarlandığı ve Şahika-Ender- Yıldız’ın başında durduğu o an için de “Bir rönesans tablosu” yorumunu yaparak diziye dikkat çekti.

Her ne kadar Yeşilyurt şu anda başka bir dizinin yönetmeni olsa da Yasak Elma ile gönül bağı bitmiş değil. Yaptığı bu paylaşımla eski dizisine de içten bir selam ve destek göndermiş Yeşilyurt…

İşte Şevval Sam ve Eda Ece’nin paylaşımları:

Sadakatsiz dizisinin yönetmeninden Yasak Elma'ya dikkat çeken yorum! 10

Sadakatsiz dizisinin yönetmeninden Yasak Elma'ya dikkat çeken yorum! 11