Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Miray Daner, Çiğdem Batur, Didem Balçın ve Almila Ada’nın değişen imajı!

Miray Daner, Çiğdem Batur, Didem Balçın ve Almila Ada’nın değişen imajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi, sinema ve tiyatronun sevilen kadın oyuncularını sıklıkla imaj değiştirirken görmüşsünüzdür. Sosyal medya hesaplarında yeni imajlarını yayınlayan oyuncular dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Saygı isimli dizide Helen karakterini canlandırmakta olan Miray Daner, büyük bir değişim geçirmiş gibi bir hava sunuyor… Oyuncunun farklı saçları ve iddialı makyajı ile ne kadar değiştiğini fotoğraftan görebilirsiniz… “Fotoğraftan çıkamıyorum” diyen bir çok hayranı, genç oyuncunun bu imajını çok beğendi…

Miray Daner, Çiğdem Batur, Didem Balçın ve Almila Ada'nın değişen imajı! 10

Kurtlar Vadisi dizisinin Savcı Leyla’sı olarak ünlenen Çiğdem Batur ise, uzun düz saçlarıyla yine farklı bir imajını takipçilerinin beğenisine sundu. Oyuncu, “Ağınıza gelen güneşin tadını çıkarın” notuyla da aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Miray Daner, Çiğdem Batur, Didem Balçın ve Almila Ada'nın değişen imajı! 11

Kuruluş Osman dizisinde Selcan Hatun karakterine hayat vermekte olan Didem Balçın, hikayeye geri dönerek hayranlarını bir hayli mutlu etti. Oyuncunun dizideki hali ile gerçek hayattaki hali arasında da bir hayli fark var. Saçları dağınık şekilde fotoğrafını yayınlayan Didem Balçın, “Uzaylı Zekiye gibi de yapsak saçlarımızı; değişen bir şey yok hayatımızda” diye esprili bir yorum bıraktı.

Miray Daner, Çiğdem Batur, Didem Balçın ve Almila Ada'nın değişen imajı! 12

Star TV’de yayınlanan Güvercin dizisinde Zülüf karakterine hayat veren Almila Ada ise yapımın ardından imajını yeniledi. Güzel oyuncu, son dönemin dikkat çeken isimlerinden birisi ve hayran sayısı da git gide artıyor.

Miray Daner, Çiğdem Batur, Didem Balçın ve Almila Ada'nın değişen imajı! 13