Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyiciye artık gına geldi! Sefirin kızı dizisinde bir garip ruj, bot ve etek meselesi!

İzleyiciye artık gına geldi! Sefirin kızı dizisinde bir garip ruj, bot ve etek meselesi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Pazartesi akşamları Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde yaşanan bir durum, izleyenlerin artık sosyal medyada ‘gına geldi, bıktık’ şeklinde yorumlar yapmasına neden oluyor. Bu hafta 27. bölümü yayınlanan dizinin ardından, izleyicinin artık isyan bayrağını kaldırdığı bir mesele, pek çok yorumda kendisini göstermeye başladı.

Dizinin senaryosuna, yaşanan durumlara değil, bu kez Neslihan Atagül’ün oynadığı Nare’nin kıyafetleri bu kez izleyenlerin benzer eleştirilerine neden oldu. Atagül’ün, dizinin ilk başından beri aynı ruju kullanmasının yanı sıra, etekleri ve özellikle de her bölüm giydiği o çizmeler gittikçe göze batmaya başladı!

Sürekli olarak Nare’nin çizme giymesine “Spor ayakkabı giydirin artık, çizme sponsoru mu var?” şeklinde yorumlar yapan izleyicilerin gözüne gözüne sokarcasına Nare’nin plajda bile çizme giymesi, ister istemez dikkatleri çekmekte.

Geçtiğimiz bölümlerde plajdaki piknik sahnesinde kahverengi bir çizme giyen Nare, son bölümde yine siyah bir çizme ile plaja gidince, izleyici bu duruma isyan etti. O kadar çok göze batıyor ki artık Nare’nin çizmeleri, yorumlar da üst üste geliyor.

İzleyiciye artık gına geldi! Sefirin kızı dizisinde bir garip ruj, bot ve etek meselesi! 17

 

Adeta eteğindeki taşları döker gibi izleyenlerin benzer yorumlar yaptığı sosyal medya paylaşımlarında görülmekte. Son bölümde yine siyah ve beyaz iki çizmeyle boy gösteren Nare, bir sahnede de kısa beyaz bir bot giydi.

Doğal olarak da izleyici sormaya başladı; “Bu çizmeler Neslihan Atagül’ün isteği mi, yoksa dizide oyuncuları giydiren styling ya da kostüm ekibinin mi isteği?”

İzleyenlerden bazıları Neslihan Atagül’ün bir röportajında çizme giymeyi çok sevdiğine atıfta bulunarak, kıyafet ve ayakkabı seçimlerini kendisinin yaptığı kanısını taşıdıklarını ifade ediyorlar.

Bazı izleyiciler ise “Kim giydiriyor?” diyerek kostüm ekibine seslenirken, pek çok izleyici de “Bıktık artık, yeter, gına geldi” şeklinde söylemlerde bulunuyorlar.

İzleyiciye artık gına geldi! Sefirin kızı dizisinde bir garip ruj, bot ve etek meselesi! 18

Oyuncunun neredeyse her hafta mutlaka çizme giydiği görülmekte. Kimi zaman mini etekle siyah-kahverengi-beyaz renklerde çizmeler giyerken, kimi zaman da pantolon giyse bile kısa bot şeklinde ve genelde kovboy tarzında ayakkabılar giymesi dikkat çekiyor.

İzleyiciye artık gına geldi! Sefirin kızı dizisinde bir garip ruj, bot ve etek meselesi! 19

Artık bazı izleyiciler için göze batan ve kimi zaman da göz yorduğu anlaşılan bu çizme giyme meselesi, sosyal medyada da gittikçe daha çok konuşulmaya başlandı. Atagül’ün kendi tercihi mi, yoksa kostüm ekibinin bir seçimi mi bilinmez ama izleyicinin bu çizme konusuna fena taktığı da yorumlardan görülmekte!

Bu arada Nare’nin saçlarının hep açık ve aynı şekilde olmasına da izleyenlerden eleştiri geliyor. Sancar’ın uçurumdan düşmesinden sonraki bazı sahnelerde saçını toplamasına “Oh be sonunda başka bir model gördük” yorumunu yapan izleyenler, Nare’nin giyim ve saç tarzına artık bir el atılması, değişiklik yapılması görüşünde!

İşte bu hafta yayınlanan bölümdeki o plaj sahnesi ve Neslihan Atagül’ün hiç beğenilmeyen çizmeleri!

İşte gelen yorumlardan bazıları:

İzleyiciye artık gına geldi! Sefirin kızı dizisinde bir garip ruj, bot ve etek meselesi! 20

İzleyiciye artık gına geldi! Sefirin kızı dizisinde bir garip ruj, bot ve etek meselesi! 21

İzleyiciye artık gına geldi! Sefirin kızı dizisinde bir garip ruj, bot ve etek meselesi! 22

İzleyiciye artık gına geldi! Sefirin kızı dizisinde bir garip ruj, bot ve etek meselesi! 23

İzleyiciye artık gına geldi! Sefirin kızı dizisinde bir garip ruj, bot ve etek meselesi! 24

İzleyiciye artık gına geldi! Sefirin kızı dizisinde bir garip ruj, bot ve etek meselesi! 25

İzleyiciye artık gına geldi! Sefirin kızı dizisinde bir garip ruj, bot ve etek meselesi! 26

İzleyiciye artık gına geldi! Sefirin kızı dizisinde bir garip ruj, bot ve etek meselesi! 27