Ana sayfa Sosyal Medya Paylaşımı heyecan yarattı! Demet Özdemir bir sürpriz peşinde!

Paylaşımı heyecan yarattı! Demet Özdemir bir sürpriz peşinde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisiyle hayran kitlesini arttıran Demet Özdemir, romantik komedi dizilerinden sonra bir dram dizisinde yer almak istediğini söylemiş ve geçtiğimiz sezon başlayan TV8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranlara gelmeye başlamıştı. İbrahim Çelikkol ile ekran uyumu da tutunca, diziyle birlikte yine beğeni toplamaya devam ediyor.

18 yaşında Şahika Tekand’dan oyunculuk dersleri almaya başlayan Demet Özdemir, içindeki bu tutkusunu hala taşıyor ve genç yaşına karşın kariyerinde emin adımlarla yürüyor. Ancak oyuncunun 16 yaşından beri bir başka tutkusu ve yeteneği daha var.

Oyuncunun dans etmeyi ne kadar çok sevdiğini hatta bir dönem dansçı olarak çeşitli işlerde de yer aldığını takipçileri biliyor. Şimdilerde dizi setlerindeki yoğunluktan fırsat buldukça dans etmeye ve kendisini geliştirmeye çalışıyor. Kimi videolarını da sosyal medyadan paylaşıyor.

Demet Özdemir’in dansla ilgili bir projesi olduğunu düşündüren paylaşımları ise hayranlarını heyecanlandırdı. Önce, birlikte dans ettiği Onur Alp Sancaktar ile bir poz veren oyuncu “Yoksaaa?” notuyla merak arttırdı.

Paylaşımı heyecan yarattı! Demet Özdemir bir sürpriz peşinde! 8

Daha sonra da yine dansçı arkadaşlarıyla bir poz veren oyuncunun “Coming soon” (Çok Yakında) notu da dikkat çekti.

Görünen o ki Demet Özdemir, önümüzdeki günlerde dans konusunda hayranlarına bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor!

Bakalım bu buluşmanın altından nasıl bir proje çıkacak?

Paylaşımı heyecan yarattı! Demet Özdemir bir sürpriz peşinde! 9

İşte Demet Özdemir ve Onur Alp Sancaktar’ın birlikte dans ettikleri videolardan bir tanesi…