Ana sayfa Dizi Haberleri EDHO’nun 6. sezon tüyolarını Savaş Özdemir, Yalçın Hafızoğlu ve Ozan Akbaba’dan dinleyin!

EDHO’nun 6. sezon tüyolarını Savaş Özdemir, Yalçın Hafızoğlu ve Ozan Akbaba’dan dinleyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tipi karakterine hayat vermekte olan Savaş Özdemir, 6 sezondur uzun bir maratonda olduklarını söyledi. Dizi TV programına konuşan oyuncu, “İşin güzel yanı, ekipteki hiç kimse enerjisini düşürmeden, yüksek bir performans ile işe asılmaya devam ediyor” diye konuştu.

Hikayede yeni gelişmeler olduğunun altını çizen Özdemir, heyecanlı işin içinde olmaya devam ettiklerini söyledi. Dizide Hızır Ali karakterine hayat vermekte olan Yalçın Hafızoğlu ise her sene hikayenin kendini yenilemesine dikkat çekti. Oyuncu, “Çok heyecanlı gidiyor. Hikayeler çok güzel açılıyor, bu çok önemli bir şey. Bunu sürdürebiliyor olmak güzel bir şey. Bizdeki ilk günkü heyecan devam ediyor” dedi.

Yalçın Hafızoğlu, dizide keyifle yer aldıklarını hatırlattı ve bu sezon hikayeyi çok beğendiğini anlattı. Dizinin sürprizlerle devam eden, yeni karakterlerin de dahil olması ile heyecanı artan 6. sezonu hakkında Ozan Akbaba da önemli sözler söyledi.

EDHO'nun 6. sezon tüyolarını Savaş Özdemir, Yalçın Hafızoğlu ve Ozan Akbaba'dan dinleyin! 7

EDHO’da İlyas karakterine hayat veren Ozan Akbaba, “Kemik bir izleyici kitlemiz var. Onlarla birlikte güle oynaya devam ediyoruz. Her şey yolunda 6. sezonda da.. Çok fazla sürpriz var. Ben de bunların yarısını, yarısını bilmemekle beraber bunları söylemek olmaz. Hep birlikte izleyip göreceğiz” dedi.

Hızır Çakırbeyli’nin 6. sezonda Alparslan’ı göndermesi ile birlikte bu karakter kendi yolunda gitmeye başladı. Bu durum da izleyicilerde “Yeni Polat Alemdar” algısın oluşturdu. Bu durumu değerlendiren Ozan Akbaba, İlyas’ın bu konudaki tutumu hakkında şu değerlendirmeyi yaptı:

“İlyas, Alparslan’a karşı hep şefkatli oldu, çok babacan durdu onun yanında. İlyas’ın sağı solu belli olmaz ama, şu anda Alparslan’ın yanında full destek gibi görünüyor. Öyle de devam edeceğini umuyorum.”