Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisinde şoke eden ayrılık! Başrol oyuncusu bıraktı

Payitaht Abdülhamid dizisinde şoke eden ayrılık! Başrol oyuncusu bıraktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in sevilen dizilerinden birisi de Cuma akşamları yayınlanan Payitaht Abdülhamid… Her bölümü heyecanla beklenen yapımın kemik bir izleyici kitlesi bulunuyor. 5. sezona hüzünlü sahnelerle başlayan ve hem gerilimin hem de aksiyonun bitmediği bir yapım Payitaht Abdülhamid.

Yeni sezonda diziye birçok yeni karakter katıldı. Bülent İnal’ın başrolünde yer aldığı diziye en son katılan ismin ise Vildan Atasever olduğu geçtiğimiz hafta basında yer almıştı… Atasever, 127. bölümden itibaren hikayede Saliha Sultan olarak rol alacak. Ancak dizide izleyicileri çok üzecek bir ayrılık da var…

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, en baştan bu yana projede bulunan ve Bülent İnal ile birlikte başrolde yer alan Özlem Conker yapımı veda ediyor. Bidar Sultan karakteri ile başarılı geçen yılların ardından ünlü oyuncunun 5. sezonda veda edecek olması tüm dizi hayranlarını üzecek bir gelişme.

ES Film imzalı dizinin 127. bölümünde Saliha Sultan karakterini göreceğiz. Vildan Atasever de yeni imajına hemen alıştı…

Payitaht Abdülhamid dizisinde şoke eden ayrılık! Başrol oyuncusu bıraktı 8

Ancak 128. bölümde ise bu sefer Bidar Sultan’ın ayrılığı ile izleyiciler bir hayli üzülecek.

Payitaht Abdülhamid dizisinde şoke eden ayrılık! Başrol oyuncusu bıraktı 9

Özlem Conker, bu diziden önce Karagül isimli dizide Narin Mercan olarak büyük bir üne kavuşmuştu. 2000’li yılların başından bu yana oyunculuk yapan Conker, birçok dizide ve sinema filminde yer aldı.