Ana sayfa Dizi Haberleri Ender’i o sofraya oturttunuz ya bravo! Yasak Elma’da kahkahalara boğan sahneye yorum yağıyor

Ender’i o sofraya oturttunuz ya bravo! Yasak Elma’da kahkahalara boğan sahneye yorum yağıyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 86. bölümüyle dün akşam ekranlara gelen Yasak Elma dizisi, resmen rayından çıktı! Dizinin bir sahnesi vardı ki izleyenleri şaşkına uğratırken, kahkahalarla da güldürdü! Erdal Özyağcılar’ın oynadığı Hasan Ali Kuyucu karakteri, diziyi adeta bambaşka bir yere götürürken, Ender’i de şaşkına çevirdi! Yasak Elma dizisindeki kaynaşma yemeğinde yağan karlar ise absürt ötesi bir durum olarak sosyal medyada pek çok yoruma neden oldu.

Yasak Elma dizisinde Halit, Erim, Kaya, Yiğit, Kerim ve Lila karakterleri diziden çıkarken, yeni gelen karakterler de diziyi bambaşka bir yere götürmeye başladı! Erdal Özyağcılar’ın hayat verdiği Adanalı iş insanı Hasan Ali Kuyucu’nun Argun Holding hisselerinin bir kısmını almasıyla, olay başka bir yere gitmeye başladı!

Başından beri entrikanın adresi bir dizi olan Yasak Elma, son dönemde ise komediyi aratmayan Yıldız sahneleri ve kimi şaşırtıcı gelişmelerden sonra, bu kez tam bir ters köşe daha yaptı!

Aslında mantık aramayıp izleyenler için her hafta kahkahası bol sahneler yaşatıyor izleyenlere. Ancak tabii ki yeni Yasak Elma sayfası açıldı ve ilk bölümle birlikte izleyici de şaşkınlık içinde kaldı.

Ender'i o sofraya oturttunuz ya bravo! Yasak Elma'da kahkahalara boğan sahneye yorum yağıyor 15

Ender, Şahika, Zehra ve Mert, Hasan Ali Bey’in evine yemeğe gittiğinde şok üstüne şok yaşadılar! Sıra gecesi gibi bir gece düzenlenirken, masada kebaplar, çiğ köfteler, yöresel tatlar yer alıyordu! Özellikle Ender’in bakakaldığı bu durum, şarkıcı Gülçin’in gelmesi ve karlar yağmasıyla ‘yok artık’ dedirtti herkese.

Özellikle dizide Hasan Ali’nin “Dattınız mı?” sorusuna “Datmadık” yanıtını veren Ender’in hali ve şıllık tatlısını yanlış anladığı anlar da herkesi çok güldüren sahnelerdi…

Artık yeni bir devir başladı Yasak Elma’da. İzleyici duruma bir süre sonra alışacaktır ama Berk Oktay’ın oynadığı Çağatay’a Yıldız’ın ilgisi kimi izleyenlerin canını sıkarken, Ender’in de ilerde Hasan Ali ile olma ihtimali şimdiden sinirleri zıplattı!

‘Asla olmaz’ denileni yapan Yasak Elma, bakalım izleyenlere daha ne ters köşeler yapacak? İzleyicilerden gelen yorumlara bakılırsa kaynaşma yemeği herkesi şaşkına çevirmiş!

Bir izleyicinin Ender’in daha önceki bir sahnesinde söylediği “hımm kırsallık, ay ne fakir hikaye bu ya” sözüyle eleştiri getirirken, benzer eleştirileri dillendiriyor aslında…

İşte o yemek sahnesinin tamamı ve gelen yorumlardan bazıları:

Ender'i o sofraya oturttunuz ya bravo! Yasak Elma'da kahkahalara boğan sahneye yorum yağıyor 16

Ender'i o sofraya oturttunuz ya bravo! Yasak Elma'da kahkahalara boğan sahneye yorum yağıyor 17

Ender'i o sofraya oturttunuz ya bravo! Yasak Elma'da kahkahalara boğan sahneye yorum yağıyor 18

Ender'i o sofraya oturttunuz ya bravo! Yasak Elma'da kahkahalara boğan sahneye yorum yağıyor 19

Ender'i o sofraya oturttunuz ya bravo! Yasak Elma'da kahkahalara boğan sahneye yorum yağıyor 20

Ender'i o sofraya oturttunuz ya bravo! Yasak Elma'da kahkahalara boğan sahneye yorum yağıyor 21

Ender'i o sofraya oturttunuz ya bravo! Yasak Elma'da kahkahalara boğan sahneye yorum yağıyor 22

Ender'i o sofraya oturttunuz ya bravo! Yasak Elma'da kahkahalara boğan sahneye yorum yağıyor 23