Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık! Kefaret dizisindeki saçma durum, izleyiciyi isyan ettirdi!

Yok artık! Kefaret dizisindeki saçma durum, izleyiciyi isyan ettirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisinde yaşanan bir olay izleyenlerin mantık olarak tuhaf bulduğu ve sosyal medyada pek çok yorumun yapıldığı eleştirilere neden oldu. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrolünde oynadıkları dizinin 10 Aralık akşamı yayınlanacak olan 8. bölüm fragmanındaki olay garip bir durum oluşturdu!

Hikayesiyle izleyenlerin dikkatini çeken bir dizi Kefaret. Elif isimli kızları kaçırılan ailenin yaşadıklarını konu alan dizide Zeynep rolüyle Nurgül Yeşilçay beğeni topluyor. Zeynep’in kendisini aldattığını öğrendiği eşi Ahmet ise bir cerrah.

Yurdaer Okur’un canlandırdığı Ahmet, zorla götürüldüğü çiftlikte küçük bir kız görüyor. Kızı Elif’e benzeten ve ona doğru koşarak “Elif” diye seslenen Ahmet’in bu tavrı, izleyicinin eleştirilerine neden oldu!

Daha önce Zeynep’in şüpheleri üzerine gittikleri bu çiftliği hatırlayan Ahmet, mafyanın zorla getirerek tabancayla yaralanan bir kadını ameliyat ettiği yerde bir kız görüyor.

Yok artık! Kefaret dizisindeki saçma durum, izleyiciyi isyan ettirdi! 7

Dizinin takipçileri, Ahmet’in o kadar tehlike altındayken, bir anda kıza Elif diye seslenmesini tuhaf buluyor! Ahmet gibi bir adamın daha temkinli davranacağı görüşü izleyicide hakim. Doktor olduğu için de bu durumda kızın belki saç telini alarak gizlice saklayıp DNA testi yapmayı düşünecek kadar da akıllı olduğu aşikar.

Ancak yaptığı hareket, izleyici tarafından tuhaf karşılandı. Dizinin 8. bölüm fragmanındaki bu sahnede Ahmet’in daha sonra ne yapacağı merak konusu ama bu kısacık görüntüler bile eleştiri almaktan kaçamadı!

Böyle bir hatadan sonra onun nasıl çiftlikten çıkacağı da bir başka handikap! Bakalım bu işin sonu nereye varacak?

“Doktor Cansu’dan DNA testi için örnek almayacak kadar salak olamaz değil mi senarist” şeklinde tepkilerin geldiği sahne, merakla bekleniyor.

İşte 8. bölüm fragmanı: