Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Onur Tuna baklayı ağzından çıkardı, hayranları yaşadı!

Onur Tuna baklayı ağzından çıkardı, hayranları yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Mucize Doktor’un Ferman’ı Onur Tuna’dan hayranlarına büyük sürpriz! Fox TV ekranlarında Perşembe akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Onur Tuna, bilindiği üzere şarkıcılık da yapıyor…

Şarkıcılığı bir hobi olarak sürdüren, profesyonel bir beklentisi olmayan Onur Tuna, hem sesiyle hem de verdiği emek ile uzun süredir takipçilerinin dikkatini çekmekte… Yaz aylarında da müzik konusunda bir hayli yoğun çalışmalar yapan ve çıkardığı albüm ile de takipçilerini mutlu eden oyuncudan, yeni bir sürpriz daha geldi.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Onur Tuna, yeni şarkıların yola çıktığının müjdesini verdi… Oyuncu, paylaşımında şöyle yazdı: “Yeni şarkılar var. Yazıp besteledim ve deli dahi @serhatsensesli ‘ye yolladım. Çok güzel şeyler hazırladık gönlümüzden sapmadan kardeşimle.. yakında sesler yerini bulur. Öpüyorum herkesi.”

Birçok hayranı da bu paylaşıma yanıt bırakarak heyecanla yeni şarkılarını beklediğini belirten ifadeler kullandı. Oyunculuk başarısının yanı sıra sesiyle de hayranlarını mest eden Onur Tuna’nın bu müjdesine binlerce beğeni geldi.

Onur Tuna baklayı ağzından çıkardı, hayranları yaşadı! 7