Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir çek çek doyamadı! Hepsini paylaştı!

Demet Özdemir çek çek doyamadı! Hepsini paylaştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8’de Çarşamba akşamları yayınlanan dram dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep’i oynayan Demet Özdemir, ekranda yer almanın yanı sıra sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor! Oyuncu paylaşım yapmayı çok seviyor. Sık sık ya setten ya da günlük hayatından pozlarıyla hayranlarını adeta paylaşım yağmuruna tutuyor. Kimi zaman sette karavanında çekim sırasını beklerken eline alıyor telefonunu veriyor pozları, kimi zaman da setten sürpriz paylaşımlar yapıyor.

Şu sıralar ara ara reklam da yapıyor oyuncu! Giydiği spor kıyafetlerin hesabını da notta paylaşıyor. Deep Forest isimli bir hesabı paylaşan oyuncu, aslında abisinin markasının reklamını yapmakta. Demet Özdemir’in abisi Volkan Özdemir, bir süre önce kurduğu marka ile spor kıyafetler üretiyor ve satıyor.

Özdemir de abisinin gönüllü reklam elçisi olmuş! Bu arada Demet Özdemir’in selfie çekmeyi çok sevdiği de görülüyor. Oyuncu her fırsatta eline telefonunu alıp poz veriyor ve takipçileriyle de paylaşıyor.

Demet Özdemir çek çek doyamadı! Hepsini paylaştı! 14

Karavanında çekildiği yukarıdaki pozunda üzerindeki kıyafetleri ütüsüz bulmuş olacak ki ‘ütüyle evet’ notunu düşmüş. Aşağıdaki pozunda ise setin olmadığı bir günde evinde dinlenirken çekilen pozunu paylaşmış.

Demet Özdemir çek çek doyamadı! Hepsini paylaştı! 15

Demet Özdemir, kimi zaman makyajsız haliyle de selfie çekerek doğal güzelliğini de gözler önüne seriyor. Sette sürekli makyaj yapılan oyuncu, günlük hayatında ise son derece sade.

Demet Özdemir çek çek doyamadı! Hepsini paylaştı! 16

Demez Özdemir’in aşağıdaki paylaşımı ise bir kaç ay önce havalar henüz güzelken bir dergi için verdiği pozlardan birisi. Oyuncu, bu pozunu çok beğenmiş olacak ki yeniden paylaşmış. Fotoğrafa beğeni yapan isimlerden birisi de Nur Fettahoğlu.

Demet Özdemir çek çek doyamadı! Hepsini paylaştı! 17

Bu da setten bir pozu. Oyuncu, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde birlikte rol aldığı isimlerle de çok iyi anlaşıyor. Seti beklerken çekilen bu poz da dizinin kadın oyuncularının masa başı muhabbetinden anlar…

Demet Özdemir çek çek doyamadı! Hepsini paylaştı! 18

Demet Özdemir çek çek doyamadı! Hepsini paylaştı! 19

Demet Özdemir çek çek doyamadı! Hepsini paylaştı! 20

Demet Özdemir çek çek doyamadı! Hepsini paylaştı! 21