Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç ve Melisa Sözen güzellik saçtı! Hande Doğandemir acı gerçeği hatırlattı!

Esra Bilgiç ve Melisa Sözen güzellik saçtı! Hande Doğandemir acı gerçeği hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla göz dolduran Esra Bilgiç, Hande Doğandemir ve Melisa Sözen farklı mesajlarıyla takipçilerinden büyük ilgi gördü… 3 ünlü oyuncu da bambaşka konulara değindi ve instagram’da etkili mesajlar verdi.

Ramo dizisinde Sibel karakterine hayat veren ünlü oyuncu Esra Bilgiç, kariyer basamaklarını hızlı çıkan isimler arasında bulunuyor. Güzelliği ile göz dolduran, canlandırdığı karakterlerin duygusunu izleyiciye geçirme konusunda oldukça başarılı olan oyuncu, sosyal medyada da hayranlarının yakın takibinde bulunuyor. Alem dergisinin Ocak sayısına özel pozlar veren oyuncu, yine afili güzelliği ile göz doldurdu. “Kendi kurallarını yeniden yazıyor” başlığı ile tanıtılan oyuncu, muhteşem bir çekim yaptıklarını belirterek, kapak görselini yayınladı. Takipçiler, bu paylaşıma “Böyle mükemmel olmak zorunda mısın?” diye yorum bıraktı.

Esra Bilgiç ve Melisa Sözen güzellik saçtı! Hande Doğandemir acı gerçeği hatırlattı! 9

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, dizi setlerine Exxen platformunda yayınlanmaya başlayan Hükümsüz isimli yapım ile geri döndü. Kadın cinayetleri ile ilgili yaşanmış olayların anlatıldığı dizinin ilk bölümü çok etkileyici bulunmuş ve platformun en iyi yapımlarının başında gösterilmişti.

Hande Doğandemir de instagram hesabından dizi ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Filiz’in hikayesine vurgu yapan oyuncu, gerçek hayatta sıklıkla karşılaştığımız acı duruma dikkat çekti ve şu mesajı yazdı:

“Filiz’in hikayesi hepimizin bildiği çok tanıdık bir hikaye.. Sonlanınca daha ayrıntılı yazacağım.. Kaybolan kardeşi için adalet arıyor. Peki gerçekte ne oldu? Onun için adalet yerini bulamadı kardeşinin katilleri hala serbest…”

Esra Bilgiç ve Melisa Sözen güzellik saçtı! Hande Doğandemir acı gerçeği hatırlattı! 10

En son Kırmızı Oda isimli dizide canlandırdığı Alya karakteri ile harikalar yaratan Melisa Sözen, birçok dizi hayranının da gönlünde yer edinmiş, akıllarına bu karakter ile kazınmış oldu.

Sosyal medyada zaman zaman paylaşımlarda bulunan oyuncu, güzelliğini sergilediği hoş bir pozunu yayınladı. “En sevdiklerimden” notu ile fotoğrafı paylaşan Sözen’e Kırmızı Oda dizisinde birlikte yer aldığı Binnur Kaya’dan da bir mesaj vardı.

Kaya, “Her halin gibi, bizim de en sevdiklerimizden” diye not bıraktı. Mert Fırat da beğenisini emojilerle gösterdi.

Esra Bilgiç ve Melisa Sözen güzellik saçtı! Hande Doğandemir acı gerçeği hatırlattı! 11