Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya yeni filtre buldu! Alina Boz Maraşlı setinde çok mutlu! Ezgi Mola ve Merve Dizdar’a sürpriz hediye!

Hazal Kaya yeni filtre buldu! Alina Boz Maraşlı setinde çok mutlu! Ezgi Mola ve Merve Dizdar’a sürpriz hediye!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimler, rol aldıkları yapımlarla birlikte artık sosyal medyadan da hayranlarını mutlu ediyorlar. Sevdikleri oyuncuların sayfalarını takip eden hayranları, hem sevgilerini gösteriyor hem de hayran oldukları, beğendikleri isimleri daha yakından görüyor, izliyor.

Yaptıkları paylaşımlarla dikkat çeken isimler arasında son dönemde sosyal medyayı daha etkin kullanan Hazal Kaya da var. Bizim Hikaye dizisinin ardından oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getiren Kaya, yaz aylarında Benden Ne Olur isimli sinema filminde rol almıştı.

Film henüz gösterilmedi ama Kaya, yeni bir dizide rol alacağı haberleriyle gündeme geldi. Netflix’in Pera Palas dizisinde oynayacağı konuşulmuştu.

Hazal Kaya, şu sıralar İzmir’de. Eşi Ali Atay’ın Son Yaz dizisinde oynaması nedeniyle oğlunu da alıp eşinin yanına gitti. Hayranlarını da habersiz bırakmıyor ve paylaşımlar yapıyor.

Son olarak instagram’daki filtrelere merak sardı! Hazal Kaya, bir süredir yanaklara yıldızlar konduran bir filtreyi çok beğenmişti. Bazı ünlü isimler de Hazal Kaya’dan görüp kaydetmişlerdi. Bu kez Hazal Kaya, yeni bir filtre keşfetmiş ve Meriç Aral’dan aldığını aktarıyor paylaşımında…

İşte o filtre ile fotoğrafı:

Hazal Kaya yeni filtre buldu! Alina Boz Maraşlı setinde çok mutlu! Ezgi Mola ve Merve Dizdar'a sürpriz hediye! 10

Yeni dönemin genç ve başarılı isimlerinden Alina Boz, Paramparça dizisiyle tanınmıştı. Sonrasında Vatanım Sensin, Elimi Bırakma dizilerinde oynayan Alina Boz, ayrıca Netflix’in Aşk 101 dizisinde de rol alıyor.

Oyuncu, şu sıralarda ise 2. bölümü bu hafta ekrana gelen atv’nin Maraşlı dizisiyle gündemde. Burak Deniz ile başrolü paylaşan Alina Boz, oyunculuğu ile izleyicinin de beğenisini kazandı.

Kariyerinde emin adımlarla yükselen oyuncu, yeni dizisinde gittikçe daha da tecrübe kazandığını ortaya koyarken, performansıyla da ilgi topluyor. Mahur karakterini oynayan Alina Boz, yeni işinden çok umutlu ve mutlu.

Sette çekilen bir karede de kamera arkasında iyi anlaşan, keyifli bir ekiple çalıştığını da göstermiş oyuncu…

Hazal Kaya yeni filtre buldu! Alina Boz Maraşlı setinde çok mutlu! Ezgi Mola ve Merve Dizdar'a sürpriz hediye! 11

Masumlar Apartmanı dizisinin en çok konuşulan iki karakteri Safiye ve Gülben’in oynayan Ezgi Mola ve Merve Dizdar’a, dizide kız kardeşlerini oynayan Gizem Katmer’den anlamlı bir hediye geldi.

Bu sürpriz hediye, iki oyuncuyu da çok mutlu etti. Henüz yeni oyunculuk yapmaya başlayan Gizem Katmer, dikkatleri çeken genç yeteneklerden.

Katmer, dizideki gibi sette de kendisine ablalık yapan Merve Dizdar ve Ezgi Mola’ya, üzerinde Masumlar Apartmanı dizisinin çekildiği apartmanın kapısının resmi olan bir tabak hediye etmiş.

Bu hediye her iki oyuncuyu da çok mutlu ederken, çok da şaşırtmış. Ezgi Mola, o anları instagram’dan kısa bir video ile paylaştı. Merve Dizdar da heyecanla gelen sürpriz hediyeyi göstermekte…

İşte o anlardan kareler…

Hazal Kaya yeni filtre buldu! Alina Boz Maraşlı setinde çok mutlu! Ezgi Mola ve Merve Dizdar'a sürpriz hediye! 12

Hazal Kaya yeni filtre buldu! Alina Boz Maraşlı setinde çok mutlu! Ezgi Mola ve Merve Dizdar'a sürpriz hediye! 13