Ana sayfa Sosyal Medya İlahi Hande Erçel! Maskeyle öpücükte çığır açtı!

İlahi Hande Erçel! Maskeyle öpücükte çığır açtı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlara gelen Hande Erçel, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken bir isim. Oyuncu, Kerem Bürsin ile birlikte rol aldığı dizinin setinden paylaşımlarıyla da ilgiyle takip edilmekte. Hande Erçel’in son paylaşımlarından biri ise görenleri güldürdü.

Erçel, son dönemin popüler oyuncularından birisi. Sosyal medyayı da hayli etkin kullanıyor. Kimi zaman kamera arkasından sürpriz paylaşımlarla takipçilerini de mutlu ediyor.

Kerem Bürsin ile zaman zaman canlı yayın da yapan Hande Erçel, yoğun çalışma temposu içinde sosyal medyaya da vakit ayırıyor ve hayranlarını mest eden paylaşımlar yapıyor.

Son olarak yaptığı paylaşımla ise güldürdü. Esprili bir kişilik olan Hande Erçel, setteki bir arkadaşını maskesi yüzündeyken öptü. Maskeye çıkan ruj izini de çeken oyuncu, yeni dönemin öpücük modasının da bir örneğini verdi.

Covid 19 salgını nedeniyle insanların birbirlerinden en az iki metre uzak durduğu, maskesiz dolaşmadığı bir süreçte Hande Erçel de ekip arkadaşına sevgisini maske üstünden öperek göstermiş!

İlahi Hande Erçel! Maskeyle öpücükte çığır açtı! 8

Oyuncu, herkesin maske ile dolaştığı sürece atıfta bulunarak “Yeni dönem öpücüğü ilk Gülsün’e gitti” yorumuyla yukarıdaki fotoğrafı paylaştı.

Aşağıda ise oyuncuya sette makyaj yapılırken görülüyor.

İlahi Hande Erçel! Maskeyle öpücükte çığır açtı! 9