Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinde kafaları karıştıran sahne! Şivesi bir anda gitti! Hepsi uydurma mı?

Maraşlı dizisinde kafaları karıştıran sahne! Şivesi bir anda gitti! Hepsi uydurma mı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin iddialı dizisi Maraşlı’nın dün akşam 3. bölümü yayındaydı. Dizinin yeni bölümünde Maraşlı, Mahur’u kaçırdı. Ailesinden birisinin Mahur’u Savaş’a vermek için anlaştığını farkeden Maraşlı, onu kurtarmak için kaçırmak zorunda kaldı. Mahur, her ne kadar anlattıklarına inanmasa da şüphelenmeye başladı ancak onu kaçırmasıyla birlikte işler tersine döndü!

Mahur, kafasında bir sürü soruyla uğraşırken evine gelen Maraşlı’nın onu alıp İstanbul dışında bir dağ evine götürmesi ile çileden çıktı. Kaçmaya çalışsa da başaramadı. Bu sırada ailesi ise onu aramaktaydı.

Bir şekilde babasını arayan ve getirildiği yer hakkında bazı bilgiler verdi Mahur. Bir ipucu bularak peşine düşen ailesi sonunda onu bulmayı başardı ancak yolda Savaş onları durdurdu. Ozan’ı yanlarına alarak Mahur’un yanına gittiler.

Bu sırada onları karşılamaya hazırlanan Maraşlı’nın elinden kurtulan Mahur, Ozan’ın yanına gitti. Ancak hayatının şokunu yaşadı. Savaş’ın araçtan inmesiyle bir tuzak olduğunu anladı.

Maraşlı dizisinde kafaları karıştıran sahne! Şivesi bir anda gitti! Hepsi uydurma mı? 13

Yeni bölümde heyecan dolu sahneler ekrana geldi. Maraşlı şimdi Mahur’u Savaş’ın elinden kurtarmak için çabalayacak. Dizi, gittikçe daha heyecanlı hale gelirken, izleyenlerin aklını kurcalayan bir sahne var ki bu işin içinde bir başka iş olduğu da anlaşılıyor!

Maraşlı’nın bir sorgu odasındaki bir kişiyle konuşmaları ekrana geliyor dizide ara ara. Bu sahnelerde Maraşlı olarak anılan Celal Kün’e bir takım sorular sorulurken, aynı zamanda bazı şeylerin de ezberletilmeye çalışıldığı görülüyor.

Üstelik bu sahneler sırasında Maraşlı’nın konuşmalarında da hiç bir şive olmadığı çok net görülüyor. Mahur ve çevresindeki herkesle konuşurken bambaşka bir üslup, şive ve tavırla konuşan Maraşlı, sorgu odasında ise çok başka biri gibi!

İşte bu sahneler izleyenlerin kafasını iyice karıştırmış durumda! Bazı izleyiciler tahminlerinde kızı Zeliş’in vurulması dışında Maraşlı’nın Mahur ve diğerlerine anlattığı hikayenin gerçek olmadığı, bir görevi olduğu düşüncesinde.

Bir şekilde kızının vurulmasına neden olan aileden intikam almanın peşine düşmüş olsa da o sorgu odasında neden kendisine yepyeni bir kimlikle ilgili bilgilerin ezberletildiği de bir başka mesele! Mahur’un ailesinin içine sızarak aslında ne öğrenilmeye çalışılıyor? Maraşlı’nın gerçek adı ne? Aslında kim? Görevi Ne? gibi sorular kafalarda oluşmuş durumda!

Bakalım bu meselenin altından nasıl bir gerçek çıkacak?

İşte 3. bölümdeki o sahnelerden birisi ve gelen yorumlardan bazıları…

Maraşlı dizisinde kafaları karıştıran sahne! Şivesi bir anda gitti! Hepsi uydurma mı? 14

Maraşlı dizisinde kafaları karıştıran sahne! Şivesi bir anda gitti! Hepsi uydurma mı? 15

Maraşlı dizisinde kafaları karıştıran sahne! Şivesi bir anda gitti! Hepsi uydurma mı? 16

Maraşlı dizisinde kafaları karıştıran sahne! Şivesi bir anda gitti! Hepsi uydurma mı? 17

Maraşlı dizisinde kafaları karıştıran sahne! Şivesi bir anda gitti! Hepsi uydurma mı? 18

Maraşlı dizisinde kafaları karıştıran sahne! Şivesi bir anda gitti! Hepsi uydurma mı? 19