Ana sayfa Dizi Haberleri Bambaşka Biri dizisinin erken finali Burak Deniz için bir haksızlık mı oldu?

Bambaşka Biri dizisinin erken finali Burak Deniz için bir haksızlık mı oldu?

tarafından ker_def

Hande Erçel’in oyunculuğunun çok tartışıldığı Bambaşka Biri isimli dizi projesinde, diğer başrol oyuncusu Burak Deniz’in muhteşem performansı sürekli gözden kaçtı. Aslında herkes Burak Deniz’den beklediği iyi performansı bulmuştu ama gündem hep Hande Erçel olunca da oyuncu sosyal medyada rolünün hakkı olan etkileşim gücünü elde edemedi.

Hande Erçel’in kadın başrol olarak doğru isim olup olmadığı dizinin final yapmış olmasına rağmen hala tartışma olarak sürüyor. En son da televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu, farklı bir görüşü sosyal medya üzerinden paylaştı.

Final sonrasında dizinin ne kadar büyük bir fırsat kaçırdığının görüldüğünü anlatan Sina Koloğlu, Hande Erçel’in yerine başka bir kadın oyuncu olsaydı, dizinin daha farklı bir başarı hikayesinin olup olmayacağını sorguladı.

Hatta Burak Deniz’in oyunculuk şovu yaptığını da vurgulayan Sina Koloğlu, Hande Erçel hayranlarının tepkilerinden çekinmeyerek düşüncesini ortaya koydu.

İşte Sina Koloğlu’nun sosyal medyada tartışma yaratan mesajı:

FİNAL BU DİZİNİN FIRSATI KAÇIRDIĞINI GÖSTERDİ

Bizim dizilerin final bölümleri ‘dizi tutmadı bitiriyorlar’ mantığına dönüştüğü için pek ses getirmiyor. ‘Bambaşka Biri’ de beklenen izlenme oranını yakalayamadığı için bitirildi. Ve fakat final bölümü ile nasıl bir fırsatın kaçtığı da belgelendi. ‘Farklı ve özel bir hikaye harcandı duygusu oldu.

‘Başka bir kadın oyuncusu başrol olsaydı nasıl olurdu?’ sorusunu hatırlattı. Şimdi Hande Erçel hayranları yüklenecek. Mesele, Hande Erçel değil. Bakın bir örnek vereyim; kendisini ‘Halka’ dizisinde izledik. Nasıl etkiliydi? Acaba savcı rolüne sokamadılar mı, yoksa doğru isim değil miydi?

Finalde bir Burak Deniz şov izledik. Büyük bölümünde dizi Doğan/Kenan karakteri üzerinden gitti. Yenilikçi bir diziydi ‘Bambaşka Biri’. Umarım kendi özeleştirisini de yapar…