Ana sayfa Sosyal Medya Mahur’a bak sen! Maraşlı’nın oyuncusu Alina Boz, güzelliği ile göz kamaştırdı!

Mahur’a bak sen! Maraşlı’nın oyuncusu Alina Boz, güzelliği ile göz kamaştırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar atv’de Pazartesi akşamları yayınlanan Maraşlı dizisinde Mahur karakteriyle izlediğimiz Alina Boz, son dönemin yükselen yıldızlarından birisi adeta! Genç Oyuncu, dergilere de kapak olmaya başladı son dönemde. Rol arkadaşı Burak Deniz ile verdiği pozlar sosyal medyayı sallarken, güzelliğiyle de bir kez daha dikkatleri çekiyor Alina Boz.

Rus bir anne ve Türk bir babanın kızı olan Alina Boz, başarılı oyunculuğu ile kariyerinde adım adım ama sağlam bir şekilde ilerliyor. Oyuncunun rol aldığı projelerdeki gittikçe daha da başarılı olan performansı, son dönemde aranılan isimlerin arasına girmesini de sağladı.

atv’deki dizisinde Burak Deniz ile ekran uyumunu da yakalayan oyuncu, aynı zamanda Netflix’te yayınlanan Aşk 101 ve devamı olan Aşk 102 dizisi ile de gündemde. Paramparça ile tanınmıştı ve yıllar içerisinde oyunculuğunu geliştiren Alina Boz, yapımcıların da gözdesi bir isim olmayı başardı.

Aynı zamanda duru güzelliği ile de övgüleri toplayan Alina Boz’un pozu, takipçilerinin de büyük beğenisini kazanmakta… Fotoğrafa kalp bırakanlardan birisi de dizide üvey annesini oynayan Rojda Demirer…

Üst kısmı çıplak görüntüsü veren pozuyla dikkat çekiyor. Boz, cesur pozuyla ellerindeki siyah eldivenle dekoltesini kapatmış ama güzelliğini ortaya koyan ilginç pozuyla da beğeni topluyor.

İşte Alin Boz’un bir dergi için verdiği o poz:

Mahur'a bak sen! Maraşlı'nın oyuncusu Alina Boz, güzelliği ile göz kamaştırdı! 7