Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Gürbüz’e Kırmızı Oda’dan sürpriz! Oyuncu, bir yıl önce dilemişti, istediği oldu!

Aslıhan Gürbüz’e Kırmızı Oda’dan sürpriz! Oyuncu, bir yıl önce dilemişti, istediği oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Gürbüz, şu sıralar TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden derlediği kitabından alıntılanan Kırmızı Oda dizisinde, pek çok karakterin çarpıcı hayat öykülerini izliyoruz sezon başından beri. Dikkat çeken dizideki karakterlere, ünlü isimler hayat veriyor.

Bir kaç bölüm dizide ekrana gelen ünlü isimler, karakterlerin hikayelerinin bitmesiyle ayrılıyor. Aslıhan Gürbüz de yine yaşanmış gerçek bir hayat öyküsündeki Kumru’yu canlandırıyor. Taciz mağduru Kumru’nun çocukluğunda üvey babasının taciziyle başlayan acı hayat hikayesi devam ediyor.

Bu hafta Kumru’nun son kez ekrana geleceği tahmin ediliyor. Geçtiğimiz hafta anlatacağı son bir şeyin daha olduğunu söylemişti Doktor Hanım’a. İzleyici şimdi bu sırrı merak ediyor.

Bu arada Aslıhan Gürbüz de 2 yılın ardından yeniden setlere dönmenin mutluluğunu yaşadığı Kırmızı Oda ile. Oyuncu, son olarak 2018 Aralık ayında final yapan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde oynamıştı.

Aradan geçen 2 yılın ardından Kırmızı Oda ile ekrana döndü. Oyuncu, bazı rahatsızlıkları nedeniyle uzun süre önce daha sakin bir hayat sürmek için Ayvalık’a yerleşmişti. Bir süredir sosyal medyadan takipçileri ile buluşan oyuncuya, setlere ne zaman döneceği soruluyor, o da içine sinen bir proje bekleyişini dillendiriyordu.

16 Şubat 1983 Çanakkale doğumlu olan oyuncu, dün Kırmızı Oda setindeydi ve kendisine güzel bir sürpriz yapıldı. Sahnelerinin çekimi sırasında getirilen pastayı ekiple birlikte kesti oyuncu.

Aslıhan Gürbüz'e Kırmızı Oda'dan sürpriz! Oyuncu, bir yıl önce dilemişti, istediği oldu! 9

Aslıhan Gürbüz, bu anları takipçileri ile de paylaşarak Kırmızı Oda dizisinde oynamanın kendisi için ne ifade ettiğini de anlattı. Sözlerine bir yıl önce 37. yaşına girdiğinde tam da böyle bir sette, böyle bir proje içinde yer almayı dilediğini ekleyen oyuncunun mesajının tamamını aşağıda okuyabilirsiniz…

Aslıhan Gürbüz'e Kırmızı Oda'dan sürpriz! Oyuncu, bir yıl önce dilemişti, istediği oldu! 10

Aslıhan Gürbüz'e Kırmızı Oda'dan sürpriz! Oyuncu, bir yıl önce dilemişti, istediği oldu! 11