Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Gürbüz’ün büyük acısı! Teyzesini kaybetti!

Aslıhan Gürbüz’ün büyük acısı! Teyzesini kaybetti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Masumlar Apartmanı dizisiyle gelmişti Aslıhan Gürbüz. İlk olarak 2009 yılında Bir Bulut Olsam dizisi ile tanıştığı izleyici onu, Yahşi Cazibe dizisiyle ayrıca çok sevmişti. Gürbüz, kariyerinde bir başka sıçrama yaşadığı Ufak Tefek Cinayetler’deki Merve karakteri ile de hafızalara yazıldı.

Ünlü Oyuncu, bu dizinin ardından geçirdiği fıtık ameliyatı nedeniyle projelerine bir süre ara vermişti. İstanbul’dan ayrılarak Ayvalık’ta yaşamaya başlayan Gürbüz, Kırmızı Oda dizisindeki Kumru karakteri ile iki yıllık aranın ardından yeniden ekranlara dönmüştü. Daha sonra Masumlar Apartmanı dizisinin 2. sezonunda Ceylan karakterine hayat verdi.

Aslıhan Gürbüz, sosyal medyadan geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımla hayranlarını da üzen bir açıklama ile sarstı! Oyuncu, çok sevdiği teyzesini kaybettiklerini instagram hesabından duyurdu.

Teyzesi Şebnem Tan’ın cenazesi ile ilgili bilgi veren oyuncu, duygu dolu sözlerle teyzesinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Aslıhan Gürbüz'ün büyük acısı! Teyzesini kaybetti! 9

Gürbüz, “Anne yarımdan önce oyun arkadaşımdın, sırdaşım da oldun, öğretmenim de…” diyerek “Kısacık hayatında, sana yakışmayan tek şey bu oldu galiba” notuyla “Hoşçakal çocukluğumun kadın kahramanı. Hoşçakal Şepnem, yattığın yer incitmesin seni, iyi dinlen” diyerek uğurladı teyzesini.

Aslıhan Gürbüz'ün büyük acısı! Teyzesini kaybetti! 10

Aslıhan Gürbüz'ün büyük acısı! Teyzesini kaybetti! 11