Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, Pazar pozuyla yine hayranlarının gönüllerini çaldı!

Hande Erçel, Pazar pozuyla yine hayranlarının gönüllerini çaldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Erçel, Fox TV’de ekrana gelen dizisi Sen Çal Kapımı ile gündemden düşmüyor. Genç oyuncu, Kerem Bürsin ile başrolünde oynadığı dizinin reytingleri çok iç açıcı olmasa da sosyal medyada en çok konuşulan kişiler arasında yer alıyor. Hatta yapılan bir araştırmada Türkiye’de sosyal medyanın gündemindeki 3 isimden bir olma özelliğini bile kazandı!

Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde oynadığı Eda karakterinin yanı sıra aynı zamanda kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla konuşuluyor. Genç kuşağın hayranlıkla izlenen isimlerinden birisi olmayı başardı.

Instagram sayfasında 19,3 milyon takipçisi var ve her geçen gün artmaya da devam ediyor! Kolay kolay herkesin ulaşamayacağı bir hayran kitlesine sahip. Bunun en büyük nedeni de gözönünde, genç ve güzel bir isim olması.

Başarılı oyunculuğuyla da sevilen Hande Erçel’in hayranları, onun aynı zamanda tarzını da çok beğeniyor. Giydiği her şey, saçının her şekli hayranlarının dilinden düşmüyor.

Sosyal medyada sürekli gündemde olan ve her haliyle milyonlarca beğeni alan son dönemin popüler ismi Hande Erçel, hayranlarını hiç boş da bırakmıyor! Sürekli yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mutlu ediyor.

Pazar günü tatil yapan oyuncu, aşağıdaki paylaşımıyla da hayranlarına güzel bir haftasonu sürprizi yapmış oldu. Dondurma yerken çekilen pozlarını paylaşan oyuncu, “Dondurma kışlık bir yiyecektir” diye not düşmüş…

İşte hayranlarının görür görmez sosyal medyada konuşmaya başladığı son paylaşımı…

Hande Erçel, Pazar pozuyla yine hayranlarının gönüllerini çaldı! 7