Ana sayfa Dizi İzle Emanet 1 Mart Pazartesi 126.bölüm fragmanı izle!

Emanet 1 Mart Pazartesi 126.bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Emanet dizisinde bir hafta daha geride kaldı. Dizinin hikayesi güçlü bir şekilde ilerliyor ve reytingleri de iyi gelmeye devam ediyor. 125.bölümü bu akşam yayınlanan dizinin başrol oyuncuları Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu da sosyal medyada daha çok öne çıkmaya başladı. Hayranlar ikilinin uyumundan ve enerjisinden son derece memnun. Yaman ve Seher adeta bir elmanın iki yarısı gibiler…

Yaman ve Seher’in aşklarında dizi hayranlarını mutlu eden anlar yaşanıyor. Yaman ve Seher’in balayına çıkması da önemli bir gelişme olarak dikkatleri çekti. Peki dizinin 1 Mart Pazartesi akşamı, yani gelecek haftanın ilk gününde yayınlanacak olan 126.yeni bölümünde neler olacak? İşte bu sorunun yanıtı merak ediliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı, aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi

Emanet dizisi 125. bölümünde yaşana detaylar da önemliydi.. Emanet’te bu akşam Yaman Seher’le birlikte balayı hazırlığına başlar. Yaman ve Seher arasında sürekli ertelenen konuşma da gerçekleşti. Yaman balayı için planını yapmıştır. Artık günledir ertelediği konuşmayı yapmakta kararlıdır. Emanet dizisinin 125.bölümün tamamını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.