Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Kobal’ın doğum sonrası fitliği! Hilal Altınbilek foto için biraz zorlamış sanki! Nesrin Cavadzade’den o saçmalıklara yanıt!

Sinem Kobal’ın doğum sonrası fitliği! Hilal Altınbilek foto için biraz zorlamış sanki! Nesrin Cavadzade’den o saçmalıklara yanıt!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlüler cephesinden yapılan sosyal medya paylaşımları, takipçileri, hayranları mutlu ediyor. Rol aldıkları yapımlarla dikkatleri çeken 3 ünlü kadın oyuncunun son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Sinem Kobal var. Son yılların başta gelen jönlerinden birisi olan Kenan İmirzalıoğlu ile evli Kobal.

Ekrana en son ‘Yüz Yüze’ isimli diziyle gelen Sinem Kobal, 2. bölümde kaldırılan dizisinin ardından uzun süre içini sinecek bir proje bekledi. Ancak beklediği gibi bir iş olmayınca, oyuncu da herhangi bir yapımda yer almadı.

2017 yılından beri ekranda yok. İmirzalıoğlu ile 2016 yılında evlenmişlerdi. Çiftin çocuk sahibi olmayı istediği biliniyordu. Sonunda kızları Lalin, 2020 Ekim ayında dünyaya geldi.

Henüz dört aylık olan kızları büyürken, Sinem Kobal’ın da bu kadar kısa bir sürede eski fit haline kavuşması dikkat çekti.

Oyuncu çift, çocuklarının yüzünü henüz göstermedi. Ancak Sinem Kobal, zaman zaman hayranları için paylaşımlar yapıyor. İşte son paylaşımı:

Sinem Kobal'ın doğum sonrası fitliği! Hilal Altınbilek foto için biraz zorlamış sanki! Nesrin Cavadzade'den o saçmalıklara yanıt! 9

Hilal Altınbilek ise Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha’sı olarak ekranda yer alıyor 3 sezondur. atv’de ekrana gelen dizinin başarılı oyuncusu, aynı zamanda güzelliği ile de hayranlarından övgüler alıyor.

Takipçi sayısını da her geçen gün arttıran başarılı oyuncu, instagram’da yaptığı son paylaşımıyla görünüyor aşağıda. Hilal Altınbilek’in iyi fotoğraf verme çabası, ilginç hareketiyle son bulmuş! Biraz zorlama bir foto olmuş sanki!

Sinem Kobal'ın doğum sonrası fitliği! Hilal Altınbilek foto için biraz zorlamış sanki! Nesrin Cavadzade'den o saçmalıklara yanıt! 10

Yasak Elma dizisinin Şahika’sı Nesrin Cavadzade, hayranlarını sosyal medyadan bir konuda uyardı. Oyuncu, dizide oynadığı karakter her ne kadar absürt ve ‘kötü’ bir karakter olsa da oyunculuğuyla çok sevilen ve övgüler alan bir isim.

Cavadzade’nin sosyal medyada da hatırı sayılır bir takipçisi var. Oyuncu, gündemden de düşmüyor her paylaşımıyla. Son yaptığı paylaşımda ise takipçilerine sahte hesaplara karşı uyardı. Instagram dışında başka bir sosyal mecrada hesabı olmadığını belirten oyuncu, yazılan kimi ‘saçmalıklara’ da itibar edilmemesini rica etti…

Sinem Kobal'ın doğum sonrası fitliği! Hilal Altınbilek foto için biraz zorlamış sanki! Nesrin Cavadzade'den o saçmalıklara yanıt! 11