Ana sayfa Sosyal Medya Bestemsu Özdemir ana karakterler yerine yan rolleri tercih ediyor!

Bestemsu Özdemir ana karakterler yerine yan rolleri tercih ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bestemsu Özdemir uzun yıllardır ekranda ve yer aldığı dizilerde birbirinden farklı karakterleri canlandırdı. Ancak oyuncunun ismini başrolde görmek zor. Ana karakterler yerine son dönemde yan karakterleri canlandırmayı tercih eden bir Bestemsu Özdemir gerçeği görüyoruz.

2012 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, Nilüfer karakteri ile Kara Para Aşk dizisinde çok büyük bir çıkış yakaladı. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek ikilisinin başrolünde yer aldığı bu dizi, oyuncunun kariyeri açısında çok büyük fırsatların da önünü açtı.

Analar ve Anneler, Kırlangıç Fırtınası, Meryem ve Ege’nin Hamsisi gibi dizilerde izlediğimiz Bestemsu Özdemir hep yan karakterler ile gündem oldu…Güvercin dizisindeki İpek de yine bir yan karakterdi.

Bestemsu Özdemir yıllar geçse de başroller yerine yan karakterlerle yapımlarda yer almayı sürdürdü. Son dönemde de oyuncuyu yine yan rollerde izlemekteyiz.

Geçen sezon yayınlanan Akrep dizisine sonradan katılan ve Selma karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca geçen yıl sezon başında İkimizin Sırrı isimli atv dizisinde de Ece karakteri ile yer almıştı.

Yer aldığı projelere önemli katkılar yapan, canlandırdığı rolleri inandırıcılık noktasında başarıyla taşıyan Bestemsu Özdemir, yeni sezonda da yine hayranlarının karşısında olacak.

Bestemsu Özdemir ana karakterler yerine yan rolleri tercih ediyor! 112

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun başrolünde yer alacağı yeni dizi Gecenin Ucunda’da Bestemsu Özdemir yine yan bir rolde yer alacak.

Serra isimli karakter ile izleyeceğimiz oyuncunun rol arkadaşları arasında dikkat çeken isimler de bulunuyor.

Ağustos ayının içinde sete çıkması beklenen ekipte yer alan bazı oyuncular şunlar: “Bertan Asllani, Tuba Ünsan, Zuhal Olcay, Şencen Güleryüz, Ebru Aykaç, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen.”

Gecenin Ucunda dizisinin Star TV ekranında Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Bir dram ve aşk hikayesi olarak öne çıkacak olan dizi, aynı isimli Peride Celal’ın 1960’lı yıllarda çıkan romanından uyarlandı.