Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver ve Salih Bademci’den İstanbullu Gelin göndermeli paylaşım

Aslı Enver ve Salih Bademci’den İstanbullu Gelin göndermeli paylaşım

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan ve çok sevilen İstanbullu Gelin dizisi, 2019 yılı Haziran ayında 4. sezonuyla veda etmişti. İzleyicisinin uzun yıllar unutamayacağı diziler arasında giren bir proje oldu. Hikayesiyle, konağıyla, oyunculuklarıyla büyük beğeni kazanan dizi, hafızalara da televizyon tarihimize de kazındı adeta.

Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış’ın rol aldıkları dizinin oyuncuları sonrasında farklı dizilerde de rol aldılar ve almaya devam ediyorlar ama İstanbullu Gelin’de kurulan dostluklar sürüyor.

Aslı Enver, son olarak yine Star TV’nin 20. bölümde final yapan Babil dizisinde oynamıştı. İstanbullu Gelin’deki Süreyya karakteri ile kariyerinde başka bir çıkış yapan oyuncu, Babil’de de bir polisi oynuyordu.

Enver, her ne kadar başka projelerde rol almaya devam etse de ne kendisi, ne de izleyenleri Süreyya’yı unutmayacak! Oyuncu, dizide birlikte oynadığı arkadaşlarıyla da zaman zaman sosyal medyadan mesajlaşıyor.

Diziye gönderme yaptıkları paylaşımlarla gündeme geliyorlar. Dilara Aksüyek ve Neslihan Arslan ile de İstanbullu Gelin’e atıfta bulunan paylaşımları bulunuyor.

Oyuncu bu kez dizinin bir sahnesi öncesinde yönetmen Zeynep Günay Tan’ın da olduğu bir fotoğrafı yayınladı. Dizide Süreyya’ya aşık Osman’ı oynayan Güven Murat Akpınar ve Fikret’i oynayan Salih Bademci ile pozlarına iki oyuncuyu da etiketledi.

Aslı Enver ve Salih Bademci'den İstanbullu Gelin göndermeli paylaşım 8

Enver’in bu paylaşımına yanıt veren Salih Bademci de kahkaha emojisi ve Kenan Doğulu’nun Aşk Oyunu şarkısı ile karşılık verdi. Dizide Süreyya’ya aşık olan Osman’ın başında elinde su ile görülen Süreyya’ya atıfta bulundu bu şekilde Salih Bademci…

Aslı Enver ve Salih Bademci'den İstanbullu Gelin göndermeli paylaşım 9