Ana sayfa Dizi Haberleri Bergüzar Korel’in yeni dizisindeki partneri Vatanım Sensin oyuncusu çıktı!

Bergüzar Korel’in yeni dizisindeki partneri Vatanım Sensin oyuncusu çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun süredir yeni bir dizi projesi ile ekrana dönmesi beklenen Bergüzar Korel’den istenen haber gelmese de dizilere dönecek olması hayranlarını mutlu eden bir gelişme oldu. Vatanım Sensin dizisinin ardından başka bir dizide rol almayan oyuncu, bu kez televizyonu değil, dijitali tercih etti.

Ünlü Oyuncu, oğlu Han’a hamile kalmadan kısa bir süre önce ‘Kızlar ve Oğlanlar’ isimli bir oyunla tiyatro sahnesine çıkmıştı. Ancak Korel’in hamileliğinde yaşadığı bir sorun nedeniyle doktor tavsiyesi ile sahneyi bıraktığı da öğrenilmişti.

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında oğlu Han’ı dünyaya getiren Korel, Covid 19 salgını nedeniyle yaşanan pandemi dönemi nedeniyle de dizilere karşı mesafeli durmuş, gelen teklifleri de geri çevirmişti.

İçine sinen bir proje olduğunda dönebileceği sinyalini de yakın zamanda veren oyuncunun, Exxen için çekilecek olan Kanlı Yayın isimli dizide oynamayı kabul ettiği bir süre önce ortaya çıktı.

Sonrasında partnerinin kim olacağı da ayrı bir merak konusu olmuştu. Çalışmaları devam eden dizide oynayacak erkek başrol oyuncusu da sonunda belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberine göre Bergüzar Korel’in partneri Serkan Altunorak olacak. İki oyuncu daha önce Vatanım Sensin dizisinde birlikte oynamışlardı.

Bergüzar Korel'in yeni dizisindeki partneri Vatanım Sensin oyuncusu çıktı! 7

Altunorak diziye konuk oyuncu olarak katılmış ve silah tüccarlığı yapan diplomat ‘Mösyö Dule’ karakterine hayat vermişti. Bu kez iki oyuncu bir başka dizide başrolde birlikte kamera karşısına geçecekler.

Korel, Kanlı Yayın dizisinde Neslihan isimli bir kadına hayat verirken, Altunorak da onun eşi Vural’ı oynayacak. Ayrıca diziye Yiğit Özşener de Nejat isimli bir polis karakteri olarak katıldı.

Saran Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Can Ulkay yaparken, Selim Erkul da senaryosunu yazacak. Bir genç kızın ölmesiyle birlikte başlayan hikayeyi anlatan Kanlı Yayın dizisinin şimdiden 10 bölüm olarak çekilmesi planlanmakta.