Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar’ın çığlıkları seti inletti! Masumlar Apartmanı setinde herkes kalakaldı!

Merve Dizdar’ın çığlıkları seti inletti! Masumlar Apartmanı setinde herkes kalakaldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında dün akşam 26. bölümü yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde yine çok ilginç gelişmeler yaşandı. Her karakterin hikayesinde beklenmedik durumlar ortaya çıkarken, bir hüzünlendirip bir güldüren dizi, izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı yine.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde oynadıkları dizi, gerçek hayat hikayesiyle izleyiciyi ekran başına topluyor ve her bölümde heyecanlı anlara sahne oluyor.

Yeni bölümde ise İnci’nin babasının ölümü ile birlikte girdiği bunalıma Safiye’nin beklenmedik bir şekilde destek olması herkesi şaşırttı. İnci’yi hayatın gerçeği ile yüzleştiren Safiye, onun kendisine gelmesini sağladı.

Bu arada Naci’nin rahatsızlanıp yere düşmesinden sonra korku dolu anlar yaşayan Safiye’nin durumu Han’ı endişelendirdi ve Naci’nin artık gitmesi gerektiğini söyledi.

Naci, istemese de gitmek durumunda kaldı. Onun gittiğini öğrenen Safiye ise İnci’nin de yardımıyla peşinden tren garına gitti ama onu bulamadan tren kalktı.

Bu arada Gülben cephesinde ise bambaşka gelişmeler yaşandı. Merve Dizdar’ın müthiş oyunculuğu ile her hafta Gülben öne çıkan karakter olmayı da başarıyor. Sosyal medyada da çok konuşulan Gülben, Esat’ın kendisine olan ilgisini farkedip büyük mutluluk yaşamaya başladı.

Ancak ertesi gün Esra’nın evinden Esat’ın çıktığını görünce ve birbirlerine sarıldıklarına şahit olunca krize girdi. Merdivenlerde çığlık çığlığa bağıran Gülben, Esat ve Esra’nın şaşkın bakışları arasında yere oturdu.

Gülben’in böyle zamanlarda altına işediğini bilen izleyici durumu anladı ama Esat ve Esra’nın karşısında böyle bir duruma düşmesi Gülben’i iyice çıldırttı.

İşte o sahnelere yorum yapan izleyicilerin ‘Ciğer kalmadı’ sözü, pek çok izleyicinin de ortak cümlesi oldu. Merve Dizdar, yine oyunculuğu ile o sahnede herkesin içini sızlattı.

Bu arada sahnenin çekimleri sırasında da sette benzer duyguların yaşandığı bir sosyal medya paylaşımı ile ortaya çıktı. Dizinin yapımcı firması OGM Pictures çalışanlarından bir ismin Merve Dizdar ile ilgili instagram’daki paylaşımındaki sözleri dikkat çekti.

Dizdar’ın kendi sayfasında yayınladığı o paylaşımda, kamera arkasında olanların da sahnelerin çekimi sırasında Merve Dizdar’ın oyunculuğu karşısında şapka çıkardığı anlaşılıyor.

Dizdar’ın her sahne öncesindeki özenli, titiz çalışması da paylaşıma not düşülmüş. Can Gülek isimli takipçi, 26. bölümdeki o sahne ve Merve Dizdar ile ilgili şu sözleri not düşmüş: “O senaryo defterine kullandığı renkli renkli ayraçları bi görseniz, o arabanın içinde sete doğru yol alırken, motivasyonuna, enerjisine tanık olsanız ve o oyunu verirken, apartmanı performansı ile nasıl da sessizliğe boğduğuna şahit olsanız bile, tv’de yine nutkunuz tutulur…”

Merve Dizdar'ın çığlıkları seti inletti! Masumlar Apartmanı setinde herkes kalakaldı! 9

Merve Dizdar'ın çığlıkları seti inletti! Masumlar Apartmanı setinde herkes kalakaldı! 10 Merve Dizdar'ın çığlıkları seti inletti! Masumlar Apartmanı setinde herkes kalakaldı! 11