Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde Özge Borak, Ego ajansın taşlarını yerinden oynatacak bir rolde!

Menajerimi Ara dizisinde Özge Borak, Ego ajansın taşlarını yerinden oynatacak bir rolde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazar akşamları yayınlanan Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara, yayınlandığı günden beri pek çok ünlü ismi misafir etti. Konuk oyuncu olarak katılanların yanı sıra diziye kalıcı olarak gelen isimler de oldu. Şimdi bu isimler arasına Özge Borak da katılıyor.

Borak’ın yeni bölümde ortaya çıkacağı yayınlanan fragman ile birlikte belli oldu. 30. bölümde Özge Borak’ı dizide göreceğiz. Kimi oynayacağı ise merak konusuydu.

Özge Borak dizide Serhat Teoman’ın hayat verdiği Serkan’ın Ego Ajans’a ortak olma teklifinde bulunduğu Ceyda isimli bir kadını oynuyor. Ön izleme sonrasında dizinin takipçileri Özge Borak’ın da konuk oyuncu olarak diziye girdiği düşündü ama Borak, diğer ünlü isimler gibi kendisi olarak değil, Ceyda karakteri olarak diziye katılıyor.

Dizinin Pazar akşamı yayınlanan 29. bölüm sonunda tüm sırların bir bir deşifre olduğu ilginç bir sahne yaşanmıştı! Herkesin birbirinin sırrını öğrendiğinde şaşırıp kaldığı o sahne sonrasında işlerin iyice sarpasaracağı anlaşılıyor.

Menajerimi Ara dizisinde Özge Borak, Ego ajansın taşlarını yerinden oynatacak bir rolde! 7

Serkan ise ajansı yeniden toparlayabilmek için bir ortağa ihtiyaç duyacak. Tüm sırların tek tek patladığı o andan sonra ajansta işlerin biraz karışacağı da anlaşılıyor!

Serkan Ceyda’ya ortaklık teklif edecek yeni bölümde. Yaşananlardan sonra ajanstakileri göndermek için harekete geçen Serkan’ın bu tavrı karşısında Ceyda’nın ne yanıt vereceği de merak konusu.

Bu arada, Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Özge Borak, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun rol aldıkları dizinin reytingleri Teşkilat dizisinden sonra düşüş göstermişti.

Ancak kanalın diziden vazgeçmeye pek niyetli olmadığı ve yeni sezonda da devam etmesi konusunda niyeti olduğu da konuşuluyor.