Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral şaşkına çevirdi! Sabah İstanbul’da, öğlen Adana’da, akşam yine İstanbul’daydı!

Hande Soral şaşkına çevirdi! Sabah İstanbul’da, öğlen Adana’da, akşam yine İstanbul’daydı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kadrosuna kısa bir süre önce dahil olan ünlü oyuncu Hande Soral, Adana ve İstanbul arasında mekik dokuyor. Diğer oyuncular gibi tatil günlerinde mümkün olduğunda İstanbul’a gelen oyuncu, haftanın büyük çoğunluğunu ise çekimler için Adana’da geçiriyor.

Haftasonu trafiğine ise kimse yetişemedi! İsmail Demirci ile evli olan Hande Soral, eşi Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi için Ordu’da bulunduğundan onunla da çok sık görüşemiyor.

Tatil günlerini denk getirmeye çalışan ikili, zaman zaman aynı dönemlerde İstanbul’da buluşuyorlar. Soral’ın Cumartesi günü yaşadığı trafik ise takipçilerinin bile başını döndürdü!

Oyuncunun instagram sayfasından yaptığı paylaşımı şaka sananlar da olabilir ama oyuncu gerçekten aynı gün içinde Adana’ya gidip gelirken, ilginç bir durum yaşadı.

Hande Soral şaşkına çevirdi! Sabah İstanbul'da, öğlen Adana'da, akşam yine İstanbul'daydı! 8

Paylaşımında da anlattığı gibi sabah kahvesini İstanbul’da içti oyuncu. Daha sonra Adana’ya gitti uçakla ve orada şalgam suyu içtiği bir görselini paylaştı.

“Sabah kahvesi İstanbul’da, öğlen şalgamı Adana’da, akşam yemeği bakalım nerde?” diye yazan oyuncunun aynı gün içinde akşam saat 18:33’de yaptığı paylaşımda ise İstanbul’a geri döndüğü anlaşıldı! “Akşam yemeği için İstanbul” notunu düştü oyuncu havalimanından paylaştığı fotoğrafa…

Hande Soral şaşkına çevirdi! Sabah İstanbul'da, öğlen Adana'da, akşam yine İstanbul'daydı! 9